‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte usirtesen gazdi (Grumpy), 2016. January 07. #2850

Hogyan szoktassam a kutyat a hazaba ?a haza az elozo kutyame volt es oregsegeben ott mult ki.a haz dupla falu , ezert ujra hasznositjuk.a belso boritast elbontottam,fertotlenitettem,majd az uj belsot csonak festekkel lefestettem.a haz kituno minosegb

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2016. January 24. #14248

Igen az is lehet,hogy kedvenced Féltékeny" mert lehet érzi a régi kutya szagát így úgy véli,hogy nem az ő tulajdona. Ha még mindig nem megy be a nagy hideg miatt akkor valahogy próbálkozz,ha úgy sem akkor nincs más választás,ha elmennek a fagyok,hideg, és ha már jó idő lesz,vagy mosd ki,vagy vegyél újat... De nekünk bemegy pedig sok kutya használta,de jó az állapota :)

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2016. January 10. #14240

Sajnos ,van ilyen mert mi is így jártunk Szultán kutyánkkal.Nem volt hajlandó bemenni a kutya ólba,képes volt a földön aludni ,mellette.Kénytelenek voltunk másikat csinálni neki,azóta boldogan uralja a házikóját!!!

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2016. January 07. #14239

Szia :) ilyet még nem hallottam,hogy egy kutya nem megy be az ólba...próbáld meg becsalni,ha van kistesód kérd meg,hogy menjen be és hívja be :) ha bemegy dícséret :) jobbat nem tudok bocsi...