‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Martina99 gazdi (Boni), 2016. March 05. #2864

Sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudok összeszoktatni 2 kutyát akik nem igazán kedvelik egymást?

Van egy 3 hónapos staffim körülbelül egy hónapja került hozzám, a yorkshire terrierem viszont nem igazán akarja őt elviselni.. és a staffival is vannak gondok, mert ő meg nem bántani szeretné a többi kutyámat, csak játszani velül és nem igazán van tisztában az erejével ezért a yorkim fél tőle és neki támad.. rajtuk kívül még van egy havanesem vele nincs gond ő 5 éves és ha idegesíti a staffi akkor odakap neki de csak a pofája elé hogy megijessze ebből a staffi fel is fogja hogy a havanese nem vevő a játékra, de félek a yorkival való kapcsolata miatt mert ők nem akarnak összebarátkozni.. nem is merem őket kettesben hagyni mert biztos hogy verekedés a vége... a yorki mellesleg egy 6 éves kutya akit 2 éves korában kaptunk meg és alapból kicsit agresszív természete van.. a staffi kislány a yorki pedig fiú.

kategória: kutya, válaszok száma:1, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Mazsi95 gazdi (Roger), 2016. March 21. #14307

Kutyaiskola mindkettővel. A yorkinak is és a staffinak is szocializációs foglalkozásokat vegyetek fel. Illetve ivartalanítsd, legalább a staffit. Sajnos ez nem olyan jellegű probléma amit otthon meg tudsz oldani, bármennyire is szeretnéd. Fontos a szakember felügyelete.