‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte BODZADORKA gazdi (Dorka), 2016. May 11. #2879

A kutyámnál csontrákot diagnosztizáltak,ami a csípőcsontját támadta meg,és a combcsontján halad lefele

Szeretném ha írnának azok akik voltak ilyen helyzetben!nagyon nem tudom feldolgozni hogy menthetetlen ,gyors és szörnyü vége lesz!10 éve velem van és soha sem volt beteg!

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rexsona gazdi (Szultán), 2016. June 28. #14351

Sajnos,nehéz de fel kell dolgozni!!!Mi is hasonló helyzetbe vagyunk mert Szultánnak meg a gerincét nyomja valami és a hátsó része le fog bénulni!!Most kapott szurit,ami nem használt,ezután egy gyógyszeres kúrát próbálunk meg hátha javít az állapotán.Amíg nem szenved,és tudod csillapítani a fájdalmát,addig nem,de mikor látod hogy nagyon rossz az állapota ,semmi nem ad enyhülést,akkor engedd el!!!!

Válaszolta Mazsi95 gazdi (Roger), 2016. May 23. #14339

Szerintem ha tiltjáknem ajánlják az orvosok annak oka van, és szerintem nem kellene csinálni, de a kedves gazdi döntése. Orvos adott valamilyen készítményt amivel a fájdalmait lehetne csökkenteni? Én azt mondom, ne hagyd szenvedni. Ő veled volt egy életen át, jóban-rosszban ne engedd hogy szörnyű vége legyen! Én egy 14 éves német juhásztól vettem búcsút, ő is daganatos volt, és már öreg is. Nem volt más választás, elmentem vele egy utolsó nagy sétára, megköszöntem neki mindent, és az ölemben aludt el. Borzalmas volt, de el kellett fogadnom. Ha "Kúráltatom, műttetem" akkor még talán lett volna egy-két éve..talán. Barátom volt, és nem akartam hogy fájjon neki. Nekem könnyebb volt úgy meghozni ezt a döntést, hogy el tudtunk egymástól köszönni.

Válaszolta csillaggyuri gazdi (Kyra), 2016. May 14. #14338

Dorka ezt ugyan nem ajánlják söt tiltják az orvosok! De ez is egy lehetöség adjál neki sárgabarack magot naponta 6 darabott és cinkelt C vitamint a magbelsöhéját nem szabad levenni az a gyógyszer, kapható a Bióboltokban.És A vitamint napi egyet a C-böl napi hármat.