‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Bjanka gazdi (huba), 2016. August 19. #2895

Segítség! beteg a kutyám! mit tehetnék !?

A kutyám bágyat , és befosott ,behányt , és fura pózt vett fel . mi történt vele ?! adtam neki pár szem macskatápot bár szerintem nem attól lett beteg mert máskoris adtam neki. második lehetőség hogy kullancs miatt lett beteg , bár átnéztük és nem találtunk benne kullancsot de találtunk a testén két pici sebet . harmadik lehetőség hogy tegnap voltunk a menhelyen és sétáltatunk egy kutyust de az a kutyus is fosott vittünk egy kis kutyakaját én meg rá raktam a tápot a kezemre és a kutyus megette , a kezem nyálas lett amikor hazaértem akkor elöszőr megszagoltattam a kezemet a hubával. az kérdésem hogy mi baja lehet?! ma elakarttuk vinni orvoshoz de nem volt orvos . majd hétfőn lesz szerintettek túléli ?

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta amina6666 gazdi (nolci), 2016. November 06. #14398

Akkor jó meg nyugodtam

Válaszolta Bjanka gazdi (huba), 2016. August 23. #14379

A kérdező hozzászólása:

szia nolci szerintünk nincsen benne kullancs elvittük állatorvoshoz ott azt mondták hogy beevett valamit ez tegnap előtt volt tegnap előtt este evett azóta jól van kiderítettük hogy csak tápot ehet szerintünk valami tenyésztési dolog most már oda figyelünk hogy a kutya mit eszik

Válaszolta amina6666 gazdi (nolci), 2016. August 23. #14378

Szia Szerintem igen túléli! Lehet hogy csak valami rosszat evett Bár a kullancstól is lehet baja lehet hogy a kullancs már kieset de ha valamien testrésze benne maradt az nem jó Nézétek át a kutyát még egyszer ha valamit találtok írjál rám is lehet tudok segíteni Szia is ha valami mást vettek észre írj !