‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2011. September 07. #829

Egy macska mit szokott kapni karácsonyra?

Kérlek segíts nekem! :(

kategória: macska, válaszok száma:8, kérdés értékelése:-7

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kingugu gazdi (Süti), 2011. October 15. #5345

nem ismered a saját macskádat?mondjuk vegyél neki felhúzhatós egeret!

Válaszolta Fanta97 gazdi (Dota), 2011. September 17. #5065

Mindenfélét, szerintem vegyél neki olyat, amire szüksége van, de ha nincs olyan, akkor vegyél neki a fressnapfban macskabonbont !

Válaszolta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2011. September 08. #4948

Hát igen. Játék vagy kaja. Ennek örülünk a legjobban. Bár szerintem igazából nem fogjuk fel, hogy karácsony van, meg ajándékot kaptunk. Csak azt látjuk, hogy van egy új bútordarab a szobában, aminek jó illata van és fel lehet rá mászni, meg lóg rajta a sok csingilingi mozgó cucc.

Szerintem a legnagyobb ajándék, ha a gazdi sokat játszik a cicával. Karácsonykor mindenki otthon van, jut idő arra, hogy a cicust szórakoztassák a kétlábúak. Nálunk hiába a sok drága csörgő-zörgő játék, labda meg minden. Mi akkor is a száraz pálmaágat és a szakadt cipőfűzőt szeretjük a legjobban kergetni. És ki is követeljük magunknak, hogy naponta legalább kétszer játszanak velünk.

Válaszolta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. September 07. #4939

Ha igazán ismered a macskád,akkor tudod mit szeretne.
Akár egy kis csengős nyakörv,akár egy kis jutalomfalat,vagy valami különleges fincsi,valami csörgős játék,amivel elszórakozik a cicu,s,miközben a gazdi rázza stb.
Ha jól ismered a macskád,akkor egy idő után megtudod,mit szeretne a legjobban.