‹‹‹ vissza Ajra adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Ajra gazdi (Ajra), 2011. January 24. 22:38:50 #13425

A kezdetek...

Vakkantós szép,jó estét barátaim
Végre ,végre elérkezett a napja, hogy gazdim tolmácsolásában itt lehetek most köztetek.
Hol is kezdjem, hol is kezdjem....?
Jólnevelt Labi-lányhoz méltón gyorsan be is mutatkozom , a nevem Sólyomhegyi Ajra. 2010.augusztus 31.én kezdődött az én történetem, azon a csodás nyári napon amikor megszülettem. Szüleimmel és gazdáikkal egy csodás hegyvidéken tengettem boldog életem első 4 hónapját... aztán egyszer egy napsütéses januári napon sétára indultunk. Vidáman futkorásztam anyáékkal,nagyokat ugrottam a hóban,mert én a havat nagyon szeretem ám,leginkább azért , mert nedves és hideg és olyan jó turni és hemperegni,jaj , de nagyon..
Az erdőből kiérve az úton két lányt pillantottam meg...feléjük tartottunk. Hm ...hosszas ismerkedésbe kezdtünk , nagyon finom illatuk volt és kedves hangjuk és-és-és méég annál is finomabb simijük,mert én a simogatást szeretem a legjobban. Az ám az én legkedvencem !!
Anyukám és apum is megkedvelte őket...hát nem is csoda és ezzel még aznap megkezdődött a Mi közös kalandozásunk.Anyukám (Füge) gazdija szerint úgy követtem új gazdimat ,mintha mást nem is ismertem volna. Hát igen....mellette biztonságban érzem magamat. Gondoskodó és türelmes velem. Érti (kutya)lelkemet és én érzem az övét. Hát nektek ragozzam?? Érzi ezt a négylábú, már akkor is mikor még ott van az a bizonyos tojáshéj a fenekén









Hozzászólások száma: 2

Írta Lona gazdi (széti), 2011. January 25. 17:33:50 #813959


Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. January 25. 16:34:44 #813830