‹‹‹ vissza Ami adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta alinaszajkó gazdi (Ami), 2015. September 18. 14:01:11 #24879

Kutyaiskola, már 4 hónapja

Sziasztok kedves barátaim!
Már lassan 4. hónapja, hogy gazdijaimmal elkezdtünk kutyaiskolába járni :-) Sok más kutyát és állatot látok mindig arrafelé, mert a Pestszentlőrinci Kutyakiképző Iskola az erdőben van. Bizony kedves állattársaim : Az Erdőben!!
Már nem óvodás vagyok, mert az egyik oktató szerint unatkozom az oviban :/ Hát igen....megcsinálom a feladatot, aztán amíg a többiekre várok, játszom :-)
De 7 hónapos koromtól úgy is iskolás lettem volna, de már hamarabb odakerültem.
Lassan megszoktam, hogy ilyenkor a gazdikra figyeljek. Aztán iskolában is szoktam unatkozni? Nem nagyon. Olyan sok feladatot adnak, hogy éppen követni tudom! Iskola után szokott lenni őrző-védő. Ekkor kijön 2 ember és rongyokkal, kis párnabigyókkal játszunk Azt mondták q gazdimnak:
-Olyan ügyesen dolgozik az Ami! Jövő héttől tovább léphetünk a csibészelés következő szintjére. Mit gondoltok, menni fog? -kérdezte az egyik emberke.
-Persze, szerintem igen, mert már ezen kezd unatkozni :/ -mondta gazdim.
Előző héten a Bókay-kertben voltunk bemutatózni, de most anya nem ért rá, ezért a hozzám hasonló (gyerek) gazdimmal voltam :-) Beálltunk a sorba, majd mondták nekünk, hogy jobbra át, lábhoz, és hogy FIGYEL! Úgy figyeltem, ahogy tudtam. A végén az utolsó feladatnál a behívásnál nagyon megdicsértek :-) Az oktatónk azt mondta, mi voltunk az egyik legügyesebbek :-) És legközelebb is várnak :-) Azóta egyre ügyesebb vagyok :-) És fogok képeket is feltölteni :-) De most szundítok egyet :-)
Sziasztok! Szép napot!

Hozzászólások száma: 0