‹‹‹ vissza Arany adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anett-gazdi gazdi (Arany), 2011. June 28. 15:48:00 #16313

Beszámoló a látogatásról

Nos, tegnap nem tudtam megírni a rokonlátogatást, mert nem volt net

Szóval a beszámoló: Gazdival reggel kilenckor elindultunk Nagyöregékhez. Szerencsére közel laknak, ugyanabban a faluban. Tehát megérkeztünk, első dolga volt a Gazdinak, hogy Beatust megmutassa anyuéknak. Anyuék nem igazán értették, mi olyan nagy szám benne. Aztán elmagyaráztam nekik, hogy ő is kutya, amit nem igazán akaródzottak elhinni. De végülis elfogadták, mostmár ő is falkatag, tehát kötelességem megvédeni. Hm... Végülis negyed 10-kor elkezdődött a csirkefogás. Mármint hogy Nagyöregék bementek a csirkeólba, és összefogták a madárkákat. Mikor elvágták a tyúkanyó nyakát Gazdi kisebb sokkot kapott, de hamar túlélte.
És ennél a résznél meg kellett említenem Beatus lopását. Az úgy kezdődött, hogy Nagyöreg lerakta a tyúkot, hagy haljon meg, pontosabban hagy álljanak le az önkéntelen izomösszehúzódások. Amíg ez megtörténik, elmentek még egy tyúkot fogni, és Gazdira bízták a tyúkot, de ő meg bement zsebkendőért, így négyen maradtunk: Én, apa és anya, meg a vakarcs. A vakarcs fogta magát, és elkezdte húzni a nyakánál fogva a tyúkot, és elvitte a homokhoz. A Gazdi mikor kijött, kerestea tyúkot, de nem találta. Végül Beatussal együtt meglett. A Gazdi jól elnáspángolta a kicsit, aki ezután nem mert előbújni, csak mikor odavetette elé a gazdi a csirkelábat, amit rögtön befalt. És mi is kikaptuk a jussunkat, tehát jóllakva mentünk haza, és aludtunk egész estig.
Nagyvonalakban ő ennyi volt, ha valami nem tiszta, majd még válaszolok, csak kérdezetek!

Hozzászólások száma: 4

Írta Anett-gazdi gazdi (Arany), 2011. June 29. 17:30:28 #990501

Hát nem tudom... Nem olyan aranyos, mikor az orrod elől húzza el a kaját, vagy valami hasonló, hidd el nekem De azért egyre jobban kedvelem

Írta Bálint_Reni gazdi (Picurkánk), 2011. June 29. 17:23:22 #990494


cuki kis kutyus Beatus!
olyan jó lesz nézni, hogy előttünk(képek, amit feltölt gazditok) cseperedik fel.
Lassan óriás kutya lesz!!

Írta Anett-gazdi gazdi (Arany), 2011. June 29. 16:45:50 #990445

A csirke nagyobb volt, mint Beatus, mind súlyban, mind méretben, de azért jól nézett ki, és még én is beismerem, aranyos volt!

Írta Bálint_Reni gazdi (Sába), 2011. June 29. 12:24:09 #990197

HIHIHI!

Csirkelopás!- hát mit csináljunk ,mi kutyák: az ösztön!

Megnéztem volna, ahogy Beatus hurcolja el a zsákmányt...
Milyen büszke volt magáragondolom

Az a lényeg,hogy a végén mindenki azéert megkapta a maga adagját.