‹‹‹ vissza Boby adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta AngieBoby gazdi (Boby), 2009. May 30. 15:50:18 #153

Ma sok bosszúságot okaoztam Anyunak...

Ma nem voltam éppen rendes kis kedvenc,de ....annyira kellett....
Igaz,anyu is ehettet róla!!!Este engedte,higy későn még egyek a cimbimnél Hekinél és teletömte magam sok jó kutya felettal.
Éjjel 1-kor értünk haza,séta jó volt,de hajnalban nagyon kellett...Nem bírtam ki és sajnos meg kellett tennem... De azért,hogy le legyen Anyu és Apu nagyon ideges, a konyha járólapjára csináltam!Onnét könnyen fel tudják hiszen szedni és csak utánna kell törölni valami nagyon büdök nedves törlőkeddővel... Szóval,végülis ügyes voltam!

Jaj,Anyu igaz annyira nem értékelte még ezt sem...mérges volt,de azért szégyeltem is magam egy kicsit..
Jaj,de utánna mentünk sétálni,a szokásos reggel 6-os időpontba.Bár ma nem volt kellemes idő..esett az eső...Nem is tetszett!Vizes lettem!!! Tapim is átázott!!!! De jót szaglásztam,nagyon szeretem!!!Láttunk egy idegen tacskót is,igaz idős volt,de nagyon zavart..meg kellett ugatnom.Bár anyu nagyon megijedt,mert gyorsan felkapott,amikor közelebb jött az öreg.Hát jól van..ennyire szeret...

Bár akkor nem szeretett annyira ,amikor észrevette,hogy elrejtettem egy meglepit a fürdőkilépőn is...Szegényemnek elázott a zoknia.Jaj,nagyon ideges lett!Azt hittem nagyon kikapok,de elég volt a nézése is..Nem tudom,miért csináltam....Csak jött... Kicsit úgy érezetem Anyu már nem is szeret,rám se nézett....
Anyu séta után mindig visszafekszik,monduj én sem bánom! Lusti,amágy Amú el nem megy dolgozni.Jaj,akkor jót szoktam játszani vele!!!Gondoltam már anyu sem haragszik és oda megyek hozzá az ágyba.Dörgölőztem és nyalogattam,hisz ki tudna Nekem ellenálni!Bebújtam mellé és a nyakára tekeredtem...Jaj,annyira szeretem,de már neki is tetszett!Jó,akkor mégis szeret!!
Kicsit tovább lustálkodott most ő is,ez nekem nem volt éppen jó!!!Megint nagyon kellett!Nem tehetek róla....Ez most anyu hibája!Nem vitt le időbe!
De azért megpróbálok jó lenni!!!
Na,megyek is lsutizom egyet,mert anyu szeretne netezni egy kicsit!

NA Sziasztok!!!!
Boby

Hozzászólások száma: 0