‹‹‹ vissza Boby adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta AngieBoby gazdi (Boby), 2009. June 28. 01:24:48 #579

Árvíz utáni hajcihő...

Anyum nagyon ideges!!!El is hiszem,mert valóban sok gondot okozott ,hogy elönötte a várost a víz!!....

Ugyan mi emeletes panelben lakunk,de sajnos ide is eljött a víz!Nem elég,hogy a várost az erdőből lejött sár és víz lepte el,megteltek a csatornák és magyarán megmondva,feljött még a kaki is a csatornából!!!
A mi zavaró,hogy miután levonut a víz,maradt a kaki...meg a sárga poros cumó a füvön ,a járdán és mindenhol,ahová a víz elért!!!
Engem nem nagyon zavar,mert annyira nem érthetem,hogy mi ez az egész!Főleg,hogy annál jobb szagok vannak most....
De Anyu nagyon ideges!Azt mondja,hogy már 4 nap telt el és oké ,nem jöttek takarítani,sem fertőtleníteni!!!!!A játszótéren játszanak a gyerekek,pedig..hát ja....De őt ez annyira nem érdekli...
Inkább az,meg engem is ,nem mellékesen....hogy minden séta után samponos bő vizzel kell megmosnia,mert vastagon rajtam van ez a csúnya por!!! Pedig mindig elrángat,ha olyan helyre akarok bemenni!Nem mehetek fel a fűre sem.... És sajnos nem sok hely maradt,ahol nem lenne ott az a csunya síznű trutyi!!!!
Szóval,anyu nagyon ideges,mert fél,hogy elkapok valamit!! Ma már panaszkodott is,ahogy hallottam a telefonba Apunak,mer hasmenése volt!Mint kiderült Apunak is..este meg nekem is.... Ahogy hallottam ,azt mondta,mert ugyan megmosott engem,de a bundámon,akkor is rajta lehet....
Remélem ,ahmarosan megszüntetik ezt a saras cumót!!!!

Hozzászólások száma: 4

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. July 01. 12:01:27 #22447

Szia Bobyka!
Nagyon sajnálom, hogy nálatok ilyen katasztrófális helyzet van!A tv-ben az anyuval mindig néztük, az árvíz helyzetet, de más ezt látni és más ezt átérezni!
Kitartást neked, anyudnak és apudnak!És remélem, hogy nem szedtek össze valami betegséget! Próbáljatok meg szólni az illetékes ÁNTSZ-nek!
Szorítok nektek: Sziszi

Írta AngieBoby gazdi (Boby), 2009. June 28. 19:00:07 #19970

Most megint esik az eső!
Most mge felázik az a sok trutyi,ez sem jó,mert úgy néz ki,nehéz és nem viszi le a csatornába!szóval,csak vízsugárral menni,most eg csak higul....

Írta skoppany gazdi (Samu), 2009. June 28. 18:34:51 #19910

Boby kitartás nektek!remélem nem lesztek betegek!sajnos nálunk is áll a víz de mondjuk itt annyira nem vészes a helyzet!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. June 28. 11:29:59 #19248

Édes kis Bobyka!Annyira sajnálom,hogy ilyen még a helyzeted!Most itt kegyetlen az idő,dörög meg leszakad a felhő!Anyu is fél,nem csak mi!Boby és dokihoz nem kéne anyuéknak elmenni?Meg neked is?A tv-ben láttam,hogy megmindig rossz a helyzet.Nagyon sajnálom.Ha tehetném el mennél és el túrnám az orrommal az egész trutyit!!!