‹‹‹ vissza Mirci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anna85 gazdi (Mirci), 2009. November 17. 16:22:05 #3319

Harc az életben maradásért...

16 éves lettem... mások szemében ez már milyen nagy kor... pedig nem érzem magam öregnek... hónapokkal ezelött ugráltam, futkorásztam, játszottam a gazdival... míg nem:
Elkezdtem az ételeket kihányni... napokig nem ettem semmit...
Gazdim elvitt egy orvoshoz, aki félre diagnosztizált...kaptam ott egy szurit amitől jobban lettem és tudtam is enni... de ez csak 2 hétig tartott.
Leromlott az állapotom és sokat fogytam. Ismét nem eszem semmit, már hányni sem tudok... csak napokig fekszem és várom a simogató kezeket.
Gazdim megunta szenvedésemet és felkeresett egy jobb orvost.
Hétfői nap el is vitt hozzá, ahol alaposan megvizsgált. Kiderült, hogy 2 bajom lehet: daganat vagy hasnyálmirigy gyulladás.
Ami azt jelenti, ha daganatos vagyok, akkor elaltat, hogy ne legyenek fájdalmaim....
Hasnyálmirigy gyulladásom van, akkor az még kezelhető, igaz ki nem gyógyulok már belőle
Kaptam 3 fajta szurit is...este nagyon rosszul voltam tőle...nem találtam a helyem, csak feküdtem ide-oda és vártam a gazdim simogató kezét a bundámon. Gyengének érzem magam és csak azt látom, hogy a gazdim szomorú...tudom, miattam!
Ma ismét elvitt dokihoz, kaptam megint oltást. A dokim küzd az életemért, meg tesz mindent, hogy jobban legyek. Félek, hogy kevés lesz. Az izmaimat kezdtem felélni... nemtudom meddig lesz így. De a gazdim minden este csak sír. ... mégis csak 16 év... együtt nőttem fel vele... kölyök korom óta kedvence vagyok. Mindig szeretgetett de most még jobban... olyan rossz...csak tudnám elmondani amit gondolok ember nyelven...de csak nyávogni tudok és dorombolni a sok jó után! Léptem-nyomon a gazdi mellett vagyok éjjel-nappal, mindig a közelében... szeretem és ő is SZERET ENGEM!

Remélem nem lesz súlyos bajom... nem betegségben szeretnék elpusztulni és örökre magára hagyni a gazdimat...
Félek én is...nem csak a gazdim...
Látom gazdim igyekezetét, mi mindent megtesz értem ....

Amíg tehetem, az összes szeretetemet neki adom! Hogy mindig eszébe jussak, ha már nem leszek

Hozzászólások száma: 5

Írta Anita22 gazdi (Cirmi), 2009. December 08. 11:05:53 #218777

Nagyon sajnálom Épp az elöbb irtam az elözö blogodhoz, hogy remélem minél hosszabb ideig fogsz élni. Remélem igy is lesz, szoritok érted. Na az a másik, meg hogy lehet doki, ha azt sem tudja mi bajod van De hála istennek aztán a gazdid talált egy jo dokit neked. Elhiszem, hogy milyen nehéz lesz, ha már eljön az idő, de remélem az még nagyon soká lesz

Írta Anna85 gazdi (Mirci), 2009. November 18. 17:20:58 #193967

Nagyon köszönjük!!!!!!!!!!!!!!
pacsi nektek

Írta milda gazdi (foltika), 2009. November 18. 15:04:13 #193791

Nagyon szorítok neked a gazdidnak meg azt üzenem próbálja meg a Calopet pasztát azt fecskendővel is be tudja adni neked tele van vitaminokkal olyan táp amit kifejezetten beteg állatoknak szoktak adni.Talán ha egy kicsit erőre kapsz a gyógyulás is könnyebben megy

Írta nori77 gazdi (Oliver), 2009. November 17. 16:35:43 #193058

Mi is szoritunk Ertetek remeljuk minden jora fordul!.gyogyulj meg Te kis Draga!

Írta zsazs gazdi (Komi), 2009. November 17. 14:38:55 #192884

Szorítok Neked, hogy ne legyen komoly bajod és gyógyulj meg, hogy még sokat dorombolhass kedves gazdikádnak.