‹‹‹ vissza Mirci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anna85 gazdi (Mirci), 2009. December 07. 19:08:42 #3712

Új jövevény...

Drága Barátaim!

Állapotomról tudtok...sajnos nem változott semmit.
Gazdim párja pénteken beállított egy kis macsekkal...gazdim zokogni kezdett, hiszen engem nagyon sajnál és nem akarja, hogy én ez miatt is még jobban kiboruljak...
Aranyos a kis macsek, igaz még csak 5 hónapos... gazdim párja találta az utcán, odaszegődött mellé...haza hozta.... Gazdim kiakadt, sírógörcs elkapta. Abban a pillanatban a gazdim anyuja hívta... azt mondta.: ez a sors keze...tartsuk meg.
Hát gazdi így döntött...
Abszolút nem tesz kivételt közöttünk, sőt szerintem engem még többet nyünyürget mint a picit. Mégis gazdinak nagyon lelkiismeret furdalása van, hogy új cicus van nálunk.
Igaz ha én már nem leszek, kicsit könnyebben tudja majd túl tenni magát....
A kis macsek ugyan olyan kis kajla és játékos, mint amilyen én voltam gyerek koromban...néha eszembe is jutnak a régi szép idők...mintha most lett volna.

A gazdim viszont észre veszi , hogy kicsit szomorkás vagyok, ha a kicsivel játszik... hát sajnos ez van, lejár lassan az én időm....
Már csak nevelni tudom a picurkát, hogy megtanulja a dolgokat....

Gazdi minden nap aggódik értem.... minden áldott nap úgy megy dolgozni, hogy reggel magához ölel, ad egy hatalmas puszit a pofimra és megcírógat.... este ugyanezt kapom.
Tudom jól, hogy még furcsa gazdinak az új lakótárs....de majd hozzá szokik. Csak azt nem akarja, hogy úgy érezzem, hogy én már nem kellek neki! Pedig dehogynem!!! Én vagyok és én is leszek az ő örök szerelme!!!

Nagyon nem kívánom senkinek sem, amiken mi megyünk keresztül. A folytonos félelem gazdim szemében, hogy mikor mondja az orvos azt, hogy vége.....

Vigyázzatok egymásra!!! SZERETLEK TITEKET!!!
MIRCI

Hozzászólások száma: 3

Írta Anita22 gazdi (Cirmi), 2009. December 08. 11:20:35 #218788

A gazdimnak 2 év után lettem én, és már 9 éve vagyok náluk. A gazdim azóta is nagyon szereti azt a cicát, még a nevemet is róla kaptam. Mindig szokott mesélni nekem róla.
Nagyon kedves tőled, hogy nem bántod azt a kiscicát, és látod? A gazdidnak igy is te maradsz a szeme-fénye. Ha már nem leszel, akkor sem fog elfelejteni. Az előző blogotokat végig bőgtűk, már nem maradt a gazdimnak zsepije Azért szoritunk neked, hogy minél később jöjjön el az a pillanat, mikor már azt mondják, hogy nincs tovább

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2009. December 08. 09:37:38 #218735

Mircikém!
Nagyon jó lelkű vagy, hogy ilyen szépen fogadod az új jövevényt.
Az én gazdim két éve vesztette el az elődömet Maffiát, még mindig lekiismeretfurdalása van, hogy befogadott engem. Pedig nekem is élnem kell valahol, s miért ne egy olyan helyen, ahol sok talált, kóbor cica lelt otthonra. Igyekszem őt meggyőzni, remélem sikerül.
Jobbulást kívánok Neked, de legalább azt, hogy még sokáig taníthasd az új cicát.

Írta milda gazdi (foltika), 2009. December 08. 06:06:18 #218626

Mircikém sikerült ismét megrígatnod