‹‹‹ vissza Öcsi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Beja gazdi (Öcsi), 2009. November 12. 11:02:24 #3214

Az Ebremény Kutyavédő Egyesület...

MAYA

Maya 5 év körüli keverék kutya, aki már nagyon régóta várja az álomgazdit. Érthetetlen, hogy eddig nem talált rá. Maya kedves, puszis, labdamániás, igazi bohóc. Mindemelett remek házőrző.
Kutyák között válogat, nem mindegyiket kedveli. Gyerekeket sajnos nem kedveli.

VIOLA

Ön el tudná képzelni, hogy egy tündéri "öregasszonnyal" ossza meg az otthonát? Szeretne néhány boldog hónapot, évet biztosítani egy öreg kutyának? Mert Viola megérdemelné, hogy élete utolsó részében boldog kutya lehessen. A tíz év feletti staffordshire terrier kutyus csodára vár, amit egy gazdi hozhat el az életében. Viola várja, hogy meggyőződhessen arról: csodák pedig vannak!

PAMI

Pamit 2009.08.31-én találtuk a XVII. kerület határában az M0-ás mellett. Olyan helyen, ahova magától nem tudott volna menni, így biztosak vagyunk benne, hogy kidobták. Az autók közt szaladgált. Egy önkéntesünk 1 órás küzdelem után tudta csak megfogni. Csont és bőr, szőrhiányos kutyus volt. De mára már egyre szebb, kezd kikerekedni. Nagyon aktív, jókedvű kutyus, aki már csak egy szerető gazdira vágyik, akivel bepótolhatja mindazt, amit eddig nem kapott meg.


KEFIR

Kefír az ózdi gyepmesteri telepről került hozzánk.
A telepen altatás várt rá, de előtte sem volt szegénynek túl szép élete.
Egy családnál lakott, akik sajnos boxzsák helyett használták,ütötték-verték.
A szomszéd bejelentése alapján elkobozták és ezután került Ózdra.
Eleinte nagyon félénk volt,de nagyon sokat oldódott.
Kutyák között válogat, embereket, kicsiket-nagyokat egyformán szereti.
Felelősségteljes, szerető gazdát keres, aki a remélhetőleg hosszú élete alatt gondoskodik róla és bebizonyítja neki, hogy mi emberek nem vagyunk mindannyian gonoszak és igenis szeretjük őt.

KÉPEK A KÉPEKNÉL

Hozzászólások száma: 0