‹‹‹ vissza Öcsi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Beja gazdi (Öcsi), 2009. November 12. 11:05:36 #3215

Az Ebremény Kutyavédő Egyesület...

LENCSIKE

Lencsike 2 év körüli ivartalanított szuka kutyus, akit hajléktlanoktól hoztunk el, ahol már csak szenvedés volt az élete. Folytonos bántalmazásnak volt kitéve, éppen ezért még nagyon fél, de dolgozunk azon, hogy rájöjjön, már csak jó dolgok történnek vele.


TOTYA

Totyát okt. 23-án találtuk a Népligetben, akkor nem tudtuk elhelyezni, bekerült az Illatos útra. Gazdája nem jelentkezett érte 14 napig, így mi kihoztuk. Totya nagyon barátságos, kedves, jóindulatú Tacsiúr! Kutyatársaival is barátságos. 5 év körüli kan kutyus. Hamarosan átesik az ivartalanításon. Szobatiszta.


LUJZA
Lujza vagyok, keverék, másfél éves. Eddigi életemben sok rosszat tapasztaltam. Hónapokig az utcán kóboroltam étlen-szomjan, sokszor bántottak, megrúgtak az emberek. Azóta kapok csak szeretetet mióta egy kedves fiatal pár befogadott magukhoz. Nagyon sovány voltam, és a szőröm is kihullott. Ők tanították meg velem hogy az ember nem csak ütni és rúgni tud, hanem szeretni, babusgatni is. Nagyon szeretem őket és ők is engem. Mindenben nagyon igyekszem alkalmazkodni. Szobatiszta vagyok. Más kutyákkal is kijövök, a gyerekeket imádom. A cicák nem nagyon érdekelnek. Sajnos a házban ahol laktunk voltak jóakaróink, így egy panzióba kerültem. Nagyon szeretnék egy szerető gazdival élni, melegben, biztonságban, ahonnan nem kell újra továbbállnom. Szeretnék vele sokat játszani, érezni a simogató kezét, gondoskodását. Mindezt örök szeretetemmel, hűségemmel hálálnám meg neki. Várom a csodát!


KÉPEK A KÉPEKNÉL

Hozzászólások száma: 0