‹‹‹ vissza Sziszi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. May 03. 15:27:41 #7680

Csodálatos hétvége története

Csütörtök reggel nagy készülődésre ébrettem. Már tudtam, hogy megyünk az anya bátyjához, mert ezt hallgattam egész héten.
Kora délután érkeztünk meg, már nagyon vártak bennünket Borisszal.
Borisz most már 6 hónapos, és nagyon örült nekem, hogy játszom vele. De azért néha helyre kellett tennem, mert olyan kis kelekótya és állandóan rajtam lógott. Ha kimentünk játszani, őt mindig kergetni kellett, mert képtelen volt megérteni, hogy nem mehet el. Olyan a gazdija megszidta, és akkor fülét, farkát behúzta, de a következő alkalommal, már megint rosszalkodott.
Pénteken elmentünk meglátogatni, Buldit, Bobót és Bonót. Nagyon aranyosak voltak velem, de Buldi igazi KIRÁLY-ként viselkedett, olyan fensőséges volt. Bobó mami egy kedves teremtés, rögtön elfogadott, Bonóval sajnos csak a gazdik találkozhattak én nem, de nagyon sok szépet meséltek róla. De azért mikor indultunk el tölük, odaszaladt a kapuhoz köszönni nekem.
Utána még elmentünk Zuzuékhoz. A gazdija mindig arról panaszkodott, hogy Zuzu nem játszik egyik kutyával sem, de mi nagyon jól eljátszottunk, jól éreztük magunkat.
Szombaton elmentünk az Ördiékhez. Az Ördi szaladt elém mikor kiszálltam a kocsiból, de hamar megharagudott rám, mert az első ténykedésem a játékai közötti kutatás volt és a szép új labdáját kiválasztottam. Annyira pipa lett és egész idő alatt nagyívben elkerült, még véletlenül sem jött a közelembe. Na ennyit a nagy SZERELEMRŐL!
Az Ördiéknél volt még Mizi, Betty, Maci és Sába Buci gazdikái is. Ők nagy-nagy szeretettel fogadtak engem.
Majd délután átmentünk Sába Buciékhoz. Gyönyörű helyen élt Bucikám. Egy kicsit irigykedtem is rá, hogy ilyen csodaszép helyen lakott. Ott találkoztam Saphirával. Vele nagyon sokat játszottam, birkóztam. Már az első pillanatban nagyon jól kijöttünk egymással. Estig élveztük egymás társaságát. Oda érkeztek Sába gazdijai is! Valami gyönyörű fényes akármi járt kézről-kézre!
Vasárnap anya családjával szalonna sütést rendeztünk. Nagyon sok finom falat jutott nekem és Borisznak is. Sokat játszottunk, hancuroztunk együtt is és a rokon gyerekekkel is.
Egy gyönyörű hétvége áll mögöttem, ezt mindenkinek nagyon szépen köszönöm!

Hozzászólások száma: 5

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2010. May 12. 09:49:34 #483195

Hát nem bizony csuda jó volt látni Benneteket ! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat , az én Gazdikám is mindent elkövetett, hogy így legyen.

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2010. May 11. 21:54:36 #482715

Nem mondhatod,hogy szarrá unod magad

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2010. May 04. 05:01:17 #471344

Ezt nevezem én mozgalmas hétvégének! Szuper lehetett!

Írta mary60gold gazdi (Domika), 2010. May 03. 17:52:45 #470873

Hu de jó volt neked akkor Sziszikém. De boldog vagyok hogy boldog voltál.

Írta sziszike1987 gazdi (Kira), 2010. May 03. 13:56:55 #470520

akkor tényleg nagyon jó heted volt!!!ennek nagyon örülök!!!össze sem tudtam hírtelen számolni,hogy hány kutyussal játszottál bár nekem is lenne ilyen jó hétre szert tennem!!!akkor nagyon jó buli volt!!!!!