‹‹‹ vissza Sziszi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. June 23. 16:00:22 #8773

És hogyan tovább........

Pont 1 hete kezdődött, mint derült égből a villámcsapás.......
A gazdik észrevették, hogy nagyon kímélem a jobb hátsó lábamat.
Elkezdték nézni, nyomogatni és a csipőtájékomat fájlaltam nagyon. Elvittek a orvosomhoz, aki RIMADYL tablettát írt fel nekem. Már 1 hete szedem a tablettát és nem javult a lábam. Ma visszamentünk az állatorvoshoz, ahol elaltattak és készült mindkét csipőmről, térdemről röntgenfelvétel.
Sajnos nagyon rossz hírt közölt velünk. A jobb csipőmben előrehaladott Dysplasia van, ami miatt már a térdizületem is kezd fájdalmassá válni, de a másik oldalon is kezdődik már.
A fiatal koromra való tekintettel mielőbbi műtétet javasolt.
Most borzasztóan szomorúak vagyunk, hogy mi lesz velem ezek után......
.....eddig imádtam futni, labdázni, úszni.........és utána?
Teli vagyunk kétségekkel, de a gazdik megigérték, hogy a lehető legjobbat akarják nekem.
Drága Barátaim! Kérlek benneteket, hogy szorítsatok nekem, én még szeretnék sokáig élni, boldog, játékos kutya lenni.

Utolsó 10 hozzászólás

Írta -Lexy- gazdi (Stepy), 2010. July 18. 11:49:25 #577853

Drága Sziszi, ne add fel!!! Semmi képpen, Kitartás a gazdyknak! Hogy kicsit bíztassal elmondom, hogy nekem is volt egy kutyus barátom ugyen ez, a fránya Dysplasia betegítette meg. Ő jrni sem tudott, de felépült, igen rövid idő alatt! Mára már nyoma sincs a betegségének, sőtt, már az egész család elfelejtette, s úg y játcanak a csöppséggel, mintha semmi nem történt volna! Biztos vagyok benne, hogy a gyógyulás követi a műtéted!

Írta Kis-Gazdi gazdi (Hófiú), 2010. July 03. 17:03:37 #556991

Drága Sziszikém!
Együttérzek veled, tudom milyen rossz betegnek lenni, biztos vagyok benne,hogy a gazdik a legjobb orvost fogják neked megtalálni és jól fog végződni, ez a csunya dolog, én, mi a lányokkal és a gazdi is nagyon, nagyon szorítunk neked.
Gondoltam, hogy valami baj lehet, mert már rég nem jártál nálam, és ez rád nem jellemző!
Millió puszit kldlünk, és gyógyulj meg.
Szeretünk Sziszike

Írta evelinn gazdi (Johny), 2010. July 01. 08:03:08 #553187

110 % ban szorítok neked és szurkolok ,hoigy semi baj ne legyen és ha egyszer találkozunk egy vidám aranyos kutyus legyél ne pedig egy lábfájós kutyus.
Nagyon sok puszi

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2010. June 28. 17:18:56 #550200

most nagyon elkeseredtem. neked ilyen bajod nem lehet!!! szorítani fogunk érted 100%-ban!

Írta HLea gazdi (ZsömiMömi), 2010. June 27. 12:39:17 #548341

Jaj Sziszi!!!!
Szorítunk érted, hogy a csúnya betegség ne hatalmasodjon el benned! Nagyon nagyon szorítunk!!!
http://blogol.hu/pikz/klaudyyaa/beteg_20maci.jpg

Írta nori77 gazdi (Oliver), 2010. June 27. 09:26:51 #548088

Draga Sziszike!!!!!szoritunk nagyon h ne legyen semmi baj!!!!!meg fogsz gyogyulni!en is nagyon beteg voltam de meg gyogyultam most mar semmi bajom!!!!kuldok gyogypuszit .meg viragot!!!!gyogyulj meg gyorsan kis baratnom!!!!!

Írta Mackolaci gazdi (Töki), 2010. June 26. 13:44:55 #546902

Drága Sziszikém!!! Nagyon szomorúan olvasom a betegségedet, és az egész Mackócsalád szorít neked, hogy minden helyre jöjjön! Nagyon erős, karakán klassz csaj vagy, biztosan túl leszel rajta, és újra szaladgálhatsz, labdázhatsz kedvedre! Nagyon vigyázz magadra, és sokszor puszilunk mindenkit!!!

Mackócsalád

Írta demetercsalád gazdi (Benőke), 2010. June 26. 13:09:55 #546872

Édes Ks Sziszikém!

Meg fognak gyógyítani a doktor bácsik egész biztosan!!!!!!

Nézd mit találtam a neten:

" Mi elmentünk röntgenre a dokinkhoz, mert kitaláltuk, hogy az örökmozgó labinknak az agility egy roppant jó elfoglaltság lenne. Aztán de jól is tettük! Kiderült, hogy a bal oldala közepes, a jobb oldala enyhe diszpláziás. Azóta eltelt egy év (természetesen agility kihúzva, zöld kagylós gyógyszer rendszeres szedése, sok mozgás sima terepen), és visszamentünk kontroll röntgenre. A jobb oldala majdnem mentessé vált (98 fok), a bal oldala pedig enyhére módosult. Ennek mi nagyon örülünk, és gondoltuk megosztjuk veletek! "

Látod, ez a labi is dyspláziás volt, és meggyógyult. A gazdija tette fel a netre, abból idéztem.

Nagyon szorítok Neked minden erőmmel, és tiszta szivemből!!!

SIKERÜLNIFOG!!!!
Vigyázz magadra, és bízzál a gazdikban! Minden rendben lesz

Ölellek
Benőke

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2010. June 25. 18:55:47 #546196

Sziszikém! Itt voltunk, s megdöbbenve olvastuk a blogodat. Tényleg nagyon fiatal vagy még ehhez a betegséghez. De a mai orvostudomány már mindent meg tud oldani. Én csak Ginát tudom felhozni. Béna volt 4 évvel ezelőtt deréktól lefelé. Gerincműtétje volt. De ezt azt hiszem már olvastátok úgyis a blogjában, ezt nem is akarom most részletezni. A lényeg az, hogy azóta volt még egy hasműtétje, kipakolták. S megy, szalad, úszik, igaz egy kicsit a hátsó része gyengébb, de átvettek minden funkciót a többi idegszálak, s a bénasága meggyógyult teljesen.
Sziszi is meg fog gyógyulni. Hiszen még oly fiatal. És a gyógyulásban biztos vagyok, hogy a kétlábúkái is nagy segítségére lesznek.
Igen Sziszi még sokáig fog élni, boldog és játékos kutya lesz újra, kicsit megfontoltabban fog ugrálni, futni, de az úszás az mehet, az tényleg jó....
Szorítunk Neked kisbarátunk...
Pamacs, Gina, Jenny

Írta zsazs gazdi (Mizi), 2010. June 25. 15:48:47 #545952

Drága Sziszikém!
Sajnálattal hallom, hogy mi történt Veled! Ez borzasztó dolog, ilyen fiatalon...de hidd el, talán éppen a fiatalságod fog átsegíteni a betegségen és a gyógyulás útján pedig Veled lesz szerető családod és mi is aggódó barátaid!

összes hozzászólás (25)