‹‹‹ vissza Bence adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Bogxie gazdi (Bence), 2010. February 20. 23:48:31 #5812

A hetem 02.15-21.

Most, hogy már majdnem vasárnap anyával úgy döntöttünk elmesélem a hetemet, mégha én bele bele is alszom egyet.
Hétfőn anya element kirándulni de persze engemnem vitt, haragudtam is érte A főállású bulldogsitter nagyimmal voltam egész nap. Amikor anya hazaért jól megkostóltam, hogy olyan e az íze mint rég. Olyan volt. De ami a legjobb, hogy hozott nekem madárlátta szendvicset, fincsi volt csak azt nem értem miért muatta meg egy madárnak, és különben is milyen madárnak?!
A keddben nem volt semmi izgi, este bandáztunk, játszottam Bubivan ő egy 9 hónapos franciabébi.
Na a szerda reggel anya hiába nyúzott nem kelltem fel, a mama dél körül megnézte hogy mit művelek és akkor de csak mert ígért nekem nokedlit pörköltel felkeltem, be is vágtam egy nagy tányérral, aztán meg nyaltam a falat az előszobába amiért a mama egy összeteker újsággal elverte a fenekemet...még szép hogy széttéptem ezek után a nevelési segédeszközt.
Na a csütörtök reggel! Hagyom hogy anya szeretgessen, mert erre ugye szüksége van, erre mintha villám vágna belé felpattam síkít, hogy bolhám van a mama szalad nézi az izét anya kezében és a pillanat töredéke alatt landolok a kádban, mosnak, befújnak pedig azt utálom, menekülök, elbújok, de megtalál a mama és jól befúj, közben meg nyugtat hogy többé nem csíp meg 1se, de ez az 1 se csípet, még nem volt rá ideje.
Lassan kezdtem kipihenni a fürdést amikor anya megjelent és hozott nekem bolhanyakörvet, meg kárpótlásúl fogkefés csontot, vitamint stb.
Péntek: Szeretem is meg nem is ha anyának sok betege van, nem jó mert később ér haza, de jó mert nincs ideje ebédelni és elhozza nekem. Ananászos csirkét hozott, és meglepődött hogy az ananászt is befalatam, pedig én tudom, hogy kell a rost meg a vitamin.
Szombaton ketten maradtunka a mamával, mert a papa meg anya ügyeltek, délelött olyan háziasszony módra telt, du. pedig átjött Beni a tacsi uncsi tesóm (és a mama ikertesója) felfordítottuk a házat, megsétáltatuk mamákat este meg vártuk anyával a fotóversenyt!

Hozzászólások száma: 1

Írta Petra1992 gazdi (Manó), 2012. May 14. 14:48:13 #1258488

Ez nagyon aranyos volt. Nagyon finom kajákat kapsz. De eljátszanék veled. Szia