‹‹‹ vissza Berci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta bojtaredina gazdi (Berci), 2012. March 30. 18:09:48 #20149

másik kutya

sziasztok!
ez már vagy egy éve történt de azért leirom:

egy pár hónapra elkóboroltam. a gazdáim nagyon kerestek minden nap mindig elmentek pár órát engem keresni de nem találtak. hát persze mert engem befogadott egy másik család.

mikor egy hirdetés miatt egy nénihez elmentek csalódottan látták, hogy nem én vagyok az a kutya akire mondták hogy talán én vagyok....de mivel menhelyre került holnap reggel, ezért másnap elmentek érte. Szegény kutyus nagyon rossz állapotban volt. elaltatták volna pár napon belül.
A szőre sok helyen kivolt tépkedve és nagyon sok bőrbetegsége is volt. a gazdámék viszont elkezdték őt kezelni, megfürdették, a végén egész helyes kutya lett belőle,
na de aztán az egyik nap amikor elvitte sétálni Fredyt(igy nevezték el a kutyust) a gazdim akkor Fredy egyszer csak elkóborolt...hát mivel semmi esély nem volt rá , hogy megtalálják, gondolták hazamennek. szomorúak voltak nagyon,
de még szerencse hogy akkor elkóborolt a kutya mert én pár napra rá meglettem:a gazdim látott két embert velem sétálni és megismert.
igy képek alapján bebizonyitották hogy én vagyok és most már minden olyan mint régen...
na d e azért mégsem mert a másik kutya még fiatal volt és szétrágta a fóliát a kertitóban, a szúnyoghálós ajtót kilyukasztotta és megrágott vagy négy pár cipőt...és a házamba is bement!
úgyhogy egy ideig haragudtam rá, de aztán megnyugodtam mert szegény ki tudja hogy hol van most?




üdv.berci

Hozzászólások száma: 0