‹‹‹ vissza Bizsu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta brandy88 gazdi (Bizsu), 2010. October 15. 13:28:58 #11234

SIKER!

Az év első felében nem jöttek össze az utódok.Most,2010.szeptember 29 én világra hoztam a 6 fiam!Igen,hatot,de sajnos a természet led kisebb fiamat elvette tőlem.Nagyon hiányzik,de tudom,hogy ő mindíg is beteges lett volna,nem volt elég erős.
Most 5 fiam nevelgetésével telnek napjaim,mondanom sem kell,hogy milyen fáradt vagyok.Jah és annyit eszek egy nap,mint a chow chow barátnőm,Lili.Mi lesz így az alakommal???
Lényegében már mindegy,hisz a külsőmre sincs idő,a kozmatikus azt javasolta,hogy míg a kicsik velem élnek nincs értelme a tupírnak.Belátom...igaza van.Ahogy kinézek?És sajna a gazdi is csak szánakozva néz rám!De majd megtudja ő is mit jelentöt gyerekkel egyszerre!?Nem lesz neki sem ideje a sok cifrálmánykodásra!
De tudom,hogy szeret minket!Annyira boldog,ha ránknéz.Minden nap elvisz azért sétálni,egy kicsi szabadságot kapok így tőle.Ez a relax time
Még megírom,hogy mik a tapasztalatok,egyelőre a szopi és alvás fázisban vagyunk,de ahogy Bocikát elnézem jövőhéttől szaladhatok utánuk,nehogy a gazdi holmijaiban rosszat tegyenek.
Remélem,Kedves pajtásaim nemsokára tőletek is ilyen remek hírt kapok!Azt hiszem,BOLDOGVAGYOK!

Hozzászólások száma: 1

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2010. October 15. 18:01:02 #695610

Gratulálok Bizsu,vigyázz magadra és a kicsikre!