‹‹‹ vissza Csoffi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta csoffi gazdi (Csoffi), 2009. December 09. 12:48:21 #3747

December 6. Szabadság!!!!

Ez ment több,mint egy hétig! Kevés kaja sokszor. Közben megint voltunk a furcsa szagú helyen, de csak megnézték a pocimat. Majd elérkezett a várva várt nap. Vasárnap kiszedték a varratokat a hasamból és levették a tölcsért!! Megint szaladgálhattam mindenhol a lakásban, és már többet is kapok enni. Mondta anya még egy hét és úgy ehetek, mint régen.
Remélem megtanultam, hogy nem szabad mindent megenni,de olyan nagy a kísértés,amikor ott van előttem valami,meg kell kóstolnom!! Anya mindig figyel és nem engedi. Ebben a pár napban nagyon közel kerültünk egymáshoz. Eddig is szerettem őt, de most szerintem még jobban. Ő az anyukám, aki mindig ott volt velem mindenhol. Lassan már nem is harapom annyit, csak adna már több kaját.
Én szerencsés voltam, de nem mindenki az. Valakiben tényleg daganat van,és ő nem menekül meg ilyen könnyen, vagy sehogysem.....

Hozzászólások száma: 4

Írta ntimea gazdi (Petyuska), 2010. January 07. 07:47:32 #266270

Szia!
Anya most ovasta el nekem a történetedet!
Hááát nagyon megijedtem, de örülök annak, hogy jól vagy!
Két hónapja az én anyukám is rohant velem a doki bácsihoz, mert hánytam - nagyon sokat hánytam...
Engem is leborotváltak, azt még úgy - ahogy hagytam, de amikor a doki bácsi bekente a hasikámat olyan ronda ragacsos valamivel... na akkor már nem lehetett lefogni.... nem hagytam magam és akkor a doki bácsi azt mondta ebből elég és megszúrt.... anya kezében aludtam el.
Mire felébredtem a nyakicám is le volt borotválva (vért vette), és az én kezecskémben is bennt volt a a furcsa valami..... és azt is mondta anya, hogy folyt is bele valami... nagyon rossz volt.
Aztán anya elmesélte, hogy ő azt gondolta fel kell vágni a pocikámat, de a doki bácsi mondta, hogy nincs benne semmi olyan ami nem kellene.
Szóval én megúszam vágás nélkül, de nagyon rossz volt.
Vigyázz magadra és az anyukád is nagyon vigyázzon Rád
Én is megígértem, hogy jó fiú leszek

Írta erika46 gazdi (Macika), 2009. December 14. 17:54:08 #227981

Kedves Csoffi! Nagyon vigyázz magadra, ne legyél olyan mohó!Örülök, hogy szépen helyrejöttél és szerencse, hogy a gazdid ilyen figyelmes és gondos volt, időben észrevette a problémát és orvoshoz vitt.
légy vidám... üdv Macika

Írta PsychoFerret gazdi (Bandita), 2009. December 12. 06:04:00 #224113

Remélem soha többé nem lesz ilyesmiben részetek!

Írta Anita22 gazdi (Cirmi), 2009. December 09. 12:38:29 #220264

Hát igen, ebben sajnos egyetértünk
Én is ismerek pár állatkát, meg gazdit is, aki sajnos ebben a csúnya betegségben szenved
űAnnak viszont örülök, hogy te jol vagy már