‹‹‹ vissza Napóleon adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta CsRegina gazdi (Napóleon), 2009. July 09. 21:29:42 #824

Mi történt majd' 8 év alatt?

anyával teljesen összeszoktunk. járunk sétálni, amit imádok. sajnos, ha meleg van, azt nagyon nem bírom. olyankor anya be szokott vizezni, azt nem szeretem, csak a hatását. a szomszédban lakik egy beagle, ő az én legjobb barátom. néha átmászik a kerítésen és akkor bulizunk nálunk a kertben. néha felénk sétál tukó és zsófi, hát zsófit nem tudom utolérni, annyira gyors. de jó csaj nagyon.
van saját csicsikám, fonott kutyakosár pléddel kibélelve. de télen anya néha megengedi, hogy felmásszak mellé az ágyba. panaszkodik, hogy nagyon horkolok és rettentő büdöseket pukizok. de persze csak nevet rajtam. amikor még fix munkaidőben dolgozott, mindig kiültem az ajtó elé és úgy vártam. amikor megjött, ajándékba vittem neki a legkedvesebb játékomat.
aztán 5 évvel ezelőtt egy magas, mélyhangú ember jött hozzánk. egyre többször jött, aztán egyszercsak már minden nap itt volt. először nem értettem, mit keres itt. aztán megszoktam. jó fej, szokott velem játszani, vacsorát adni, sétálni. most már őt is ott várom az ajtó előtt.

a házunk most nagyon furcsa. mindenfelé dobozok vannak, anyáék pakolnak. nem tudom, mi zajlik körülöttünk. néha mondanak olyanokat, hogy az új szomszéd egy 5 hónapos berni pásztorkutya lesz, alfi, aki nagyon aranyos. meg hogy a másik szomszéd egy angol bulldog. nem értem. ez vajon mit jelent?meg azt is, hogy visszük a csicsikámat és a játékaimat. de hová? és miért?

Hozzászólások száma: 2

Írta CsRegina gazdi (Napóleon), 2009. July 09. 19:42:04 #29140

amikor elmondta egy állatorvosnak, azt mondta a doki, hogy fajtajelleg. egyébként igaza van, tényleg rettenet büdiket nyomok
köszi, aranyos vagy, én is örülök, hogy jó helyre kerültem.

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. July 09. 19:38:58 #29122

A puki az nagyon komoly dolog kutyáknál!Anyut is kikészítik vele!annyira boldog vagyok,hogy jó,szerető gazdiaid vannak!!szeressétek egymást,Mindhalálig!!!!