‹‹‹ vissza Datolya---Dati adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta dati gazdi (Datolya---Dati), 2009. May 27. 20:57:59 #133

Bejelentkezés!

Sziasztok kutyatársak és emberrabszolgák!

Nah végre ennyi idő elteltével sikerült leültetnem az egyik kis rabszolgámat, hogy diktáljak neki!
Nagyon örülök neki, hogy már ennyi barátom van itt az oldalon és, hogy ilyen kicsi létemre már befogadtatok magatok közé! Olyan szépek a barátaim, hogy egyfolytában azon csodálkozom hogyan tudják olyan szépen tartani a fülüket!? Vajon nekem is sikerülni fog egyszer?
Ma elég megrázó napom volt! Elmesélem nektek!
Reggel korán felkeltettem a szolgáimat, hogy engedjenek ki az udvarra - mivel még kicsi vagyok, ki tudom harcolni, hogy benn aludjak az előtérben - elintézni a dolgaimat és kóbor macskák sms-eit elolvassam! Nem írtak semmi érdekeset, így gondoltam folytatom a pihenést, de a szolgák nem hagyták, mert elmentek a nagy szürke villámmal. Amikor visszajöttek, csak a férfi volt ott. Vajon hova tünt az anyarabszolga? Hiába kerestem, a villámban sem bújt el! egyszerűen eltünt! Már kezdetem megszokni, hogy kevesebben vagyunk, amikor az aparabszolga és a pótaparabszolga megint eltünt a villámmal! Kezdetm aggódni, hogy most is eltűnik valaki, mert azt a sokkot már nem tudtam volna feldolgozni!! Olvastátok?!!!! 2x hagytak egyedül és ÉN 12 hetesen 2x védtem meg teljesen egyedül a házat!!!!! Ügyi vagyok ugye?
Miután visszajöttek kezdett minden a helyére állni! Azután hazajött a kisgazdim is, akinek nagyon örültem, mert ő nagyon sokat szokott velem játszani, de most nem mert elvittek engem is!
Betuszkoltak a villámba és elindultunk! nektek is olyan instabil olyankor a talaj? Nah mind1! Szaglásztam a levegőt, meg nézelődtem,haladtam és nem kopott a lábam! Kiderült, hogy a dokihoz vittek! Kaptam egy szurit! nem fájt ám! Nagyon ügyes voltam és doki is nagyon szimpi volt! Olyan kis nyalnivaló volt a keze! Mivel ilyen ügyi voltam kaptam egy igazi nyakörvet! Olyan kényelmes!!!!!
Itthon aztán aludtam egy jót és játszottam a kisgazdival!
Most olyan fáradt vagyok, el is köszönök!

Mindenkinek csontos álmot!

Dati

Hozzászólások száma: 0