‹‹‹ vissza Zeusz adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta DérAnita gazdi (Zeusz), 2010. March 15. 12:28:18 #6353

Kutyaharapás szőrével!

Minden 2010.03.13-án történt.
Anya és apa sétálni vittek,és én nagyon boldog voltam. Erdőben jártunk,kimentünk a mezőre ahol nagyokat ugrándoztam,szaladgáltam,szimatolta. Későre járt az idő,amikor elindultunk hazafelé.Épp a tónál jártunk,amikor anyáék visszahívtak és rám rakták a pórázt.Először nem értettem miért,hiszen ezen a helyen mindig szabadon szaladhattam,amikor egyszer csak megértettem,és észrevettem 2 kutyát szabadon. Ők is észrevettek és elkezdtek felénk szaladni.A gazdáik próbálták visszahívni őket.Az egyiküket sikerült is,de a másik egy németjuhász odarohant. Én teljesen mozdulatlanul álltam,ő szagolgatott,a fejét a hátamra tette,és nagyon mérgesen elkezdett morogni.Anyáék próbálták elzavarni,és közben a testükkel igyekeztek engem körülvenni,és megvédeni,de az a kutya hirtelen elkapta a combomat,húzott és nem engedett. Én persze sírtam. Anya kiabált a kutyára,apa pedig próbált volna menteni, de szerencsére egyszer csak a kutya elengedett.A gazdája rárakta a pórázt és elmentek.Anya nagyon megijedt,de láttam,hogy egy kicsit megkönnyebbült,és nagyon mérges lett. Azt mondta apának hogy ezt nem fogja annyiban hagyni.Nem értette, hogy fordulhat az elő,hogy nem kötötték meg a kutyákat,amikor láttak minket,sőt,abba az irányba akartak jönni,ahol mi voltunk.Ha mi sétálunk,anya mindig rám rakja a pórázt ha emberekkel,vagy más kutyákkal találkozunk,pedig én tényleg nem vagyok mérges kutya.Csak ismerkedni és ugrándozni szeretek,és anya aggódik,nehogy összepiszkoljam az idegen 2lábúakat.Hát ezért szoktam ilyenkor pórázt kapni. Anya sokszor mondja rám hogy emberbarát vagyok.Ez szép szó és tetszik is, de nem hiszem hogy az a néni,akinek a kutyája ezt tette velem szép és jó szót érdemelne.
Végül a szerencse a szerencsétlenségben,hogy nem lett komolyabb bajom.Egy nagyobb karcolás és 2 fognyom maradt vissza,anya szerint hamar begyógyul.Én is hamar elfelejtettem,mi sem bizonyítja jobban,hogy az eset után pár percre már ugrándoztam,és szaladgáltam, igaz egy kicsit még fájt a lábam.
Eb csont beforr.


Hozzászólások száma: 2

Írta ÉderSzabina gazdi (Brúnó), 2010. March 15. 20:51:06 #396339

Hallottam, hogy holnap jön hozzád a doktor bácsi, mert bedagadt a sebed és este már alig ugrándoztál. Nagyon izgulok, hogy ügyesen meggyógyítson, és ne félj, én szorítok neked. Egész nap rád fogok gondolni. És ne izgulj, biztosan nem fog fájni, az a kutya, meg a gazdája meg fogja kapni a méltó büntetését...WWWÁÁÁÚÚÚÚÚ!!!!!

Jobbulást!!!

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2010. March 15. 16:59:23 #395702

Gyors forradást kívánok neked Zeusz! Reméljük, úgy lesz, ahogy a mondás tartja És vigyázz magadra te emberbarát, kedves kutyus!
pacsesz