‹‹‹ vissza Zyva adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Doreen25 gazdi (Zyva), 2015. June 29. 22:20:55 #24762

Első bejegyzés

Sziasztok! Jómagam egy 5 hónapos rosszcsont Borde Collie gyerek vagyok. Fajtám legfőbb tulajdonsága az esze, bár nekem még sokat kell tanulnom az iskolában, de gazdi mindig nagyon megdicsér és büszke rám, ha egy feladatok jól hajtok vegre. Imádok játszani, a labda és a frisbee a kedvenc jatékom bár nem mindig viszem vissza gazdinak. Szeretem terelni itthon a család másik kedvencét Dusty-t a házicicát. Ő nem igen díjazza a terelési technikámat. Imádom a pocakom, bármi finomságot is kapok pillanatok alatt befalom. Aminek gazdi nem igen örül, ezért kaptam tőle egy tálat ami meggátolja a habzsolást. Nem is értem mi értelme mindig útba vannak a dudorok a tálam közepén. Imádok aludni, a nagy sétákat és pancsolni a vízben főleg mióta rájöttem milyen jó is úszni.

Gazdi mostanában sokat sír, így én próbálom mindig jobb kedvre deríteni. Pár napja bicegek néhol első mancsa néhol hátsóra. Mami fél hallom a hangján ahohy hozzám beszél mikor simogatja a fájó mancsom. Úgy hallottam csütörtökön dokibácsihoz megyünk, de ő nem az én kedves dokibácsim. Ő olyan doki aki nagyon ért a lábaimhoz, aki megtudja mondani miért bicegek. Remélem semmi bajom és akkor mani megnyugodhat, nem szeretem mikor
szomorú, nagyon szeretem nézni amikor együtt játszunk és ő nevet. De mami úgy gondolja komoly bajom van valami olyan ami jellemző a fajtámra és meggátol a sportolásban. (Dysplasia) Pedig nagyon szeretem a frisbeet és az agility akadályokat is szeretnék komolyan foglalkozni ezekkel, hogy manit boldoggá téve versenyeket nyerjek és ügyesedjek okosodjak. Reméljük semmi komoly csak túl sokat nőttem az utóbbi időben. Bármi legyen is nemsokára megyünk és remélhetőleg mosolyogni látom majd gazdit mert jó hírt kaptunk.

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2015. June 30. 08:15:43 #1673522

Reméljük, hogy minden rendben lesz és kedvedre sportolhatsz manival még nagyon sok éven át Szépe napot kívánok : Lulu