‹‹‹ vissza Zyva adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Doreen25 gazdi (Zyva), 2015. July 02. 13:59:46 #24764

Második bejegyzés: Állatorvos

Nagynapra ébredtünk gazdival. Értünk jött gazdi tesója és kocsival elmentünk a dokibácsihoz. Nem féltem, kemény fából faragtak magabiztosan szimatoltam végig a várótermet. Megérték a súlyom és a chipemet is ellenőrizték. Kedvesek voltak. Ám mikor felkerültem a dokibácsi hideg asztalára megilyedtem, nem láttam gazdit, féltem esetleg otthagyott. Aztán azonban a dokibácsi az oldalamra fektetett és megpillantottam gazdit az ajtóban. Megnyugodtam bár szokatlan volt hogy a lábacskáimat tapogatja, huzogatja a doki. Nem fájt, csak szokatlan volt, de megmutattam gazdinak milyen ügyesen tudok viselkedi. Nem érttem végül mi is lehet a bajom, de gazdi megkönnyebbült arcáról azt olvastam le semmi gond. ( dysplasia gyanú teljsen kizárható, csonthártyagyulladás van a picurinak de ha szülségse gyógyszeres kezelés kezdünk, a lényeg semmi gond aminek én nagyon örülök)


Visszaültünk a kocsiba és kaptam vizet és egy kis jutifalatot. Hálát adtam az égnek érte hisz már kopogott a szemem. Gazdi esze elvette a táljaimat, azt mondta éhgyomorra kell mennem. Joizüen megettem amit kiérdemeltem és mikor megáltunk gazdi nagyszüleinél találtam magam. Itt játék készül, ha itt vagyunk akkor biztos. Hátul a kertben már várt is Janó a nagyszülők tacsija. Janó nem vett észre, én hívtam játszani, de ő nem akart. Szegénykém látássérült így bármennyire is próbáltam őt játékra invitálni ő inkább csak figyelt ahogy labdáztam. Késöbb Benny az egyik szomszéd kutyusa csatlakozott hozzánk így volt kivel kergetőznöm.


Mire hazaértünk nagyon kimerültem így egy ebéd után már alszom is. Pihennem kell hisz holnap ha minden igaz gazdi elvisz Candy-hez akit nagyon szeretek. Bár ő már felnőtt B.Collie nagyon jókat lehet vele játszani, sok mindent tanulhatok tőle, jót és rosszat is.

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2015. July 02. 16:14:36 #1675498

Örülünk, hogy nincs semmi bajod