‹‹‹ vissza Jimmy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta duduska20 gazdi (Jimmy), 2010. December 10. 13:40:45 #12368

Apa gazdi itthon volt.....

Szóval, mint már írtam is, sok időt próbáltam gazdimmal lenni és ő is velem.
Sokat sétáltatott, amit nagyon élveztem mert ugyan nem hagyott rosszalkodni, de azért pár macseszra frászt hoztunk. Voltunk többször az ebfuttatóban, elmentünk tápot vásárolni az állatbarátboltba, ahol én választhattam ki a fincsi eledelem.
Kaptam új játékot, ami mára már a múlté, de addig a legkedvencebb játékom volt, egy rongyegér.
A nappalok tökéletesek voltak, az éjszakák már kevésbé.
Az első éjszaka után gazdim úgy döntött / ezt csak ő gondolta így / , hogy jobb lesz ha a saját helyemen, azaz az előszobában alszom.
Ez működött is addig ameddig el nem aludt, én pedig belökve a szobaajtót besonfordáltam a szobába. Először csak a szőnyegre, aztán az ágyra, később a gazdám fejére feküdtem. Úgy volt kényelmes. Erről neki más volt a véleménye, de nem utasított ki, csak arréb rakott és morgott valamit. Később arra keltem, hogy ismét a fal mellé vagyok teljesen beszorítva. Akkor csinálok helyet! Falhoz támasztott derékkal próbáltam helyet csinálni magamnak, mancsaim a nyakán, hasán, arcában és lökdöstem az ágy széle felé. A karmaim pedig elég élesek. Elég volt pár lökés ahhoz, hogy felkeltsem a gazdim és kikerüljek a szobából
De ezzel még nem volt vége....a hasmenés kellemetlen dolog. Először csak dúdolgattam hátha felébred valaki, de nem. Később ugattam is és berontottam a szobába / mert be tudok menni / és kétlábbal beleugrottam a gazdim arcába. Nos...ekkor csúnya szavak kíséretében, amelyek rám meg a családom többi tagjára vonatkozott, felkelt és pipacsvörös fejjel, majd felrobbanva megkérdezte mi a bajom. Nem egy zseni a srác, de rájött, hogy rövid időn belül a zöldbe vágyom. Ez hajnali 3.30 körül lehetett. Majdnem 1 órát sétáltunk, biztos ami biztos alapon.
A végére lenyugodott a gazdim is annak ellenére, hogy behúztam a bokrokba, belementünk a legnagyobb pocsolyákba.
Végül is jól viselte, igaz rám nehéz haragudni.

Folytatom később.....


Hozzászólások száma: 1

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2010. December 10. 13:32:50 #761782

Jimmykém!
Örülök,hogy itthon volt a Gazdi.......