‹‹‹ vissza Jimmy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta duduska20 gazdi (Jimmy), 2010. March 16. 12:35:49 #6379

Hazaérkezésem története


Március 4-e fura nap volt. Anyán láttam, hogy feszült. Pakolászott össze-vissza. Egyszer csak jött egy pasi. Elkezdték belepakolni a csomagokat egy autóba. Utána hazért apa is. Anya sírt, elbúcsúztak, apának is könnyes volt a szeme. Apu tőlem is elköszönt. Mondta, hogy legyek nagyon jófiú.

Anyáék beletettek a ketrecembe, azt meg a kocsiba. Nem tudtam, hogy mi történik velem. Elindultunk a kompra. Hosszú volt az út. Megálltunk pisilni-kakilni, olyankor ettem-ittam is.

Megérkeztünk a kompra. Ott kellett hagyni anyának a kocsiban. 3 óránként jött megnézni, hogy jól vagyok-e. Olyankor kiszálltam egy kicsit, sétáltunk a fedélzeten, elvégeztem a dolgomat.

Megérkeztünk Franciaországba. Odaértünk a határkapuhoz, elkérték a kétlábúak papírjait, engem meg se kérdeztek, pedig látták, hogy én is ott vagyok. Anya mérges is volt, mert ha ezt tudta volna, akkor nem kellett volna annyit rohangálnia. De legalább megvan mindenféle papírom. Sütött a nap, elég jó idő volt. Sokszor megálltunk pihenni. A kocsiban aludtam. Anya végig mellettem ült, hogy lássam, hogy ott van. Este volt már, amikor megálltunk egy benzinkútnál. Esett a hó. Én örültem neki, anyáék már annyira nem. Megszálltunk egy hotelban. Anya bevitt, de annyira nyüszítettem, hogy inkább kivittek a kocsiba. Ott elszundítottam reggelig. Anya jött korán reggel, megsétáltatott. Franciaországtól egészen Ausztriáig szakadt a hó. Alig bírtunk jönni. Éreztem, hogy anyu nagyon feszült.

Végre átléptük az osztrák-magyar határt. Semmi hó, szárazak voltak az utak. 1-1,5 óra alatt Székesfehérvárra értünk. Anya mondta, hogy ez lesz az új otthonom. Rájöttem, hogy ezért volt ez a nagy út.

Másnap reggel jött a nagymami. Nagyon örült nekünk, hisz ő nem tudta, hogy jövünk. Azóta kényeztet ő is, masszíroz, meg ilyenek.

Ismerkedtem más kutyusokkal, elvagyunk, mint a befőtt... A legnagyobb változás az, hogy anyával alszok, ami nagyon jó, mindig betakargat, átölel, és szundizunk estétől reggelig, 8-kor puszival ébresztem.

Hozzászólások száma: 3

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. April 18. 09:02:24 #451488

Drága Jimmykém!
Örülök, hogy szerencsésen hazaérkeztetek. Érezd jól magad az új otthonodban!

Írta Minipes gazdi (Mini), 2010. March 31. 17:25:02 #421680

Szia Jimmy!

Akkor mégis ketrecben utaztál
Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek
2 hét múlva az én nagybácsim is jön haza Írországból, de nem végleg

Írta balapety gazdi (Topi), 2010. March 20. 17:43:21 #403485

Kutya jó dolga van jimmy-nek.