‹‹‹ vissza Hedvig emlékére adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ÉvaésNégylábúi gazdi (Hedvig emlékére), 2010. November 17. 21:24:03 #11960

Tegnap voltam a doktor bácsinál

Sziasztok!
Tegnap doktor bácsinál voltam. Már az autóban hisztiztem, (útálom az autót) pedig akkor még nem tudtam, hova megyünk. Először jó kislány voltam, mert a hátsó ülésen sétálgattam, de aztán nem tetszett a csönd, ezért énekelni kezdtem. Anyáék nem nagyon örültek az én kornyikálásomnak. Apa többször rám szólt. Mikor a dokihoz értünk, megint rossz fát tettem a tűzre, mert se szó, se beszéd, kirohantam, át a túloldalra. Hiába mondták, hogy maradjak, meg sem vártam a pórázt, kiugrottam az autóból, és usgyi. Anya majdnem sírva fakadt, hogy milyen rossz vagyok. Azt mondta, kérni fog a doktor bácsitól egy rosszaság elleni szurit is nekem. Nagyon megijedtem, remegtem a félelemtől, hogy milyen lehet a rosszaság elleni szuri.
Megkaptam a szokásos szurimat, meg a tablettámat, meg a spotomat, (utálom) megmértek, mennyire vagyok dagi, levágták a körmömet. Ennyi mindennek kitettek. Még beszélgettek, amikor én is beszélgetni akartam, rám szóltak. Megint mondták, hogy rossz nevet kaptam, tényleg Hisztis Mirtill vagyok. Na mindegy. Haza mentünk, a szuri miatti fájdalomdíjként kaptam nasit, májkrémet (imádom). Vacsi után pedig bebújtam anya mellé a jó meleg ágyikóba, és aludtunk.

Hozzászólások száma: 2

Írta ntimea gazdi (Petyuska), 2010. November 18. 09:27:10 #738049

Hedvig!
Ne törődj velük, ezt tök jól csináltad! Már nem kell sok idő és Anyájád és Apájád is teljesen megnevelődnek . Én még meg is szoktam próbálni, hogy a doki bácsiba beleharapok - de ezt mindig megakadályozzák . Nem baj ám, egyszer úgyis sikerül . Szerintem a következőnél Te is próbáld meg, és akkor tudni fogják, hogy ki a falka vezér . Azért a jutifalat osztogatásba én is beneveznék.
Szia : Petya

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. November 18. 09:14:41 #738045

DRÁGA HEDVIG. TE NEM IS VAGY ROSSZ KUTYUS. CSAK FÉLSZ A DOKIBÁCSITÓL. HÁT MUTASSON NEKEM A GAZDIKÁD EGY KUTYUST, CSAK EGYET, AKI NEM REMEG, HA A DOKIHOZ MENNEK. ÉN PUSZILOM AZT A DRÁGA KIS POFIKÁDAT, MEG A SZURI HELYÉT, ÉS HA ITT LENNÉL MÉG JUTIFALATOT IS ADNÉK NÉKED. DE AZTÁN LÁTOM, CSAK MEGNYUGODOTT A GAZDIKA,MERT HISZEN Ő IS SAJNÁL TÉGED. MILLIÓ PUSZIKÁT KÜLDÖK A SZURI HELYÉRE, SZERETETTEL, LULU