‹‹‹ vissza Hedvig emlékére adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ÉvaésNégylábúi gazdi (Hedvig emlékére), 2012. July 22. 23:56:18 #21116

TEDDY HAZAKERÜLT! KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!

DRÁGA BARÁTAIM ÉS BLÖKI TAGOK!!!! KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET.
TEDDY KUTYUS MERT ÍGY HÍVJÁK AZ ÖREGFIÚT, MÁR OTTHON VAN A CSALÁDJÁNÁL. MEGKERÜLT A GAZDIKÁJA.
MA MENT HAZA. 2 GYEREK VÁRT RÁ. EDDIG BÁNATUKBAN SÍRTAK A GYEREKEK, AZT HISZEM MOST IS SÍRNAK, DE ÖRÖMÜKBEN.
ÉS MÉG EGY JÓ HÍR, A GAZDIKA EL FOGJA VINNI AZ ÁLLATORVOSHOZ, ÉS TETET BELE CHIPET.

MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM, HOGY SEGÍTETTETEK.

Hozzászólások száma: 2

Írta Evamama gazdi (MAFFIA), 2012. July 23. 17:46:08 #1293092

Nagy öröm olvasni a hírt. Aggódtunk, hogy előkerül-e a gazdija, követtük a facebook-on is, de nagy volt a boldogságunk, mikor olvastuk, a gazdi érte ment.
Láttuk az előző blogot, de nem szóltunk hozzá, mert mi messze élünk, a keleti végeken. Azért foglalkoztatott bennünket a gondolat, hazatalál-e valaha a kutyus.
Ismeretlenül is köszönetet mondunk az ideiglenes befogadónak, hogy közreműködésével szerető családja körében élhet újra a kutyus!
SZÉPVOLT! KÖSZÖNJÜK!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. July 23. 10:20:29 #1292890

Drága Hedvigék. Nagyon szívesen segítettem és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült a kutyusnak a gazdiját megtalálni. Köszönet a mamid szomszédasszonyának, aki felvette a kutyust a forgalmas út mellől és elvitte drága anyukádnak. Évikém, köszönet Neked, hogy ideiglenesen befogadtad Teddyt. Köszönet azért mert blogot írtál, amihez senki nem fűzött kommentet itt a blökin. Köszönet Évike, hogy nekem még priviben is elkülted a problémát, küldtél videót és fotókat. Igaz közösen, de sikerült a kapcsolatot felvenni az állatmentőkkel, a Noésokkal és a bichon fajtamentőkkel és telefonon is tudtuk a kapcsolatot tartani szombaton és közösen tudtuk intézni, hogy a gazdi megkerüljön. Köszönet, hogy még állatorvoshoz is elvitted, megnézetni van-e benne chip. Sajnos nem volt, de hála mindenkinek, aki közreműködött abban hogy Teddy gazdija megkerüljön, megkerült és chipet fog a kutyusba tetetni. Nagy öröm ért egy családot, köztük két kisgyereket, hogy a kutyus megkerült és a kutyust is, aki végre hazakerült a szeretett gazdikhoz. Szép munka volt. És nagy öröm ért téged Évike, aki imádod az állatokat és befogadod az elesetteket mégha ideiglenesen is. Bár tudom, olyan kutyusod is van, aki régóta nálad van és sajnos nem jelentkezik érte örökbefogadó gazdi. De Te őt is imádod. És nagyon örülök, hogy ilyen barátom van a blökin, mint Te drága Évike. Puszilunk Benneteket és az összes négylábúkát nagy szeretettel : Lulu és Jutka