‹‹‹ vissza Mazsika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Gabikaa gazdi (Mazsika), 2013. October 08. 14:50:49 #23486

Köszönjük szépen!

Drága szeretett barátaink!
Szeretnénk Mindenkinek megköszönni a sok-sok szavazatot a Mi szeretett videónkra. Mikor feltöltöttük a videót nem gondoltuk, hogy ennyi indulatot vált ki. Úgy gondoljuk, hogy nincs szükség még egy olyan hónapra, ahol a Mi szeretett barátainkat és nem utolsó sorban családtagjainkat bántják.
Eljött annak az ideje, hogy levegyük a videót és a fórumon is talán befejeződnek a viták.
Számunkra minden videó szerethető.
Köszönjük, hogy sokan szavaztak Mazsikára!

Hozzászólások száma: 6

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2013. October 08. 21:32:52 #1443790

Gratulálok a videódhoz,nekem tetszett.
Megértem,hogy levetted,a helyedben én is ezt tettem volna.Nem feltétlen azért mert vannak itt olyanok akiknek nem tetszik és ennek hangot is adnak,hanem mert komolytalanná vált ez az egész azzal,hogy még mindig nincs lezárva.
Sajnálom,hogy megint egyesek vitát szítottak egy videóra és ez most a Te videód volt.De attól még sok embernek tetszett,van aki meri vállalni,van aki nem.A lényeg,hogy jó volt a videó és nagyon aranyos volt benne Mazsika.
Puszi!

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2013. October 08. 18:02:30 #1443735

Mazsika!

A NÉGY TESTVÉR nagyon régóta nem jelzi jelenlétét sem a videók, sem a fotóverseny alatt. Nem jelzi, hogy ott járt, nem jelzi, hogy szavazott. De tudatja, hogy ott van, ott lesz. Aki hiszi, az elhiszi, aki nem, az nem. Sajnos mi is kaptunk több helyről is kételyeket. De mi tudjuk, hogy ott voltunk, s megtettük azt, amit kellett. Szavaztunk, de nem jeleztük. Most sem jelezzük, s nem is fogjuk. Így elkerüljük a támadásokat felénk. Hátul maradunk, de sokan tudják, hogy ott vagyunk, s tisztességesen szavazunk. Lehet az barátunk, lehet az nem-barátunk, ha jó a videó, vagy jó a kép, pontjainkkal jutalmazzuk.
Sajnálom, hogy levetted a videót. De ebben Te döntesz. Sajnálom, hogy Admin nem válaszolt kétszeri megkeresésemre sem, hogy most mi van a videóval, meddig tart? De másnak sem válaszolt. Eddig legalábbis. Remélem még látunk úgy a videóversenyen, mint a fotóversenyen.
Én sajnálom, hogy támadásnak lettél kitéve. Szépen álltad a sarat, kár, hogy a végén feladtad.

A NÉGY TESTVÉR: Pamacs, Csibike, Jenny+, Gina+


Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2013. October 08. 17:38:36 #1443724

Mazsikám, megértelek! A videód nagyon kedves sok sok embernek, akik jó szívvel szavaztak rá. Nem is ez a gond itt, hanem az, hogy két ember a saját képére akarja formálni a blöki.hu minden versenyének értékelését. Csak az a jó ami szerintük jó, csak az a szép, ami nekik tetszik. Az erkölcsi győzelemmel minden képpen gazdagabbak lettetek.Mind a négy videó nagyon kedves a maga nemében! Nem a versenyeket kell itt szabotálni, nem a versenyeket kell beszüntetni, hanem ezeket az örökös piszkálódókat kellene elhallgattatni. Mivel erre nincs lehetőség, nem kell meghallani.Kedvesek vagytok nekünk, ölelünk barátsággal, szeretettel: Bolygóék



Írta Katimami gazdi (Emike), 2013. October 08. 17:14:21 #1443718

Drága szépségünk!
Most már megnyugodhatnak azok akik elégedetlenek voltak a te videóddal. azok akik támadtak benneteket .
Igaza van Manyinak ez egy tét nélküli verseny és nincs semmi veszteni valótok sem amiért levettétek.
Nagyon büszkék vagyunk rátok.
Imádunk benneteket millió szeretet puszinkat küldjük nektek
Emike és a gazdik

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2013. October 08. 16:19:13 #1443713

Mazsikám!
Rosszul indult már az elején ez a verseny, jöttek a támadások, megjegyzések, no nem Rátok, hanem Lulura. Kiderült, hogy nem ő van a videón, de akkor az is kiderült, hogy családtagok vagytok, ezért érdemes belétek rúgni, ha lehet nagyobbat, mint annak előtte. Békésen tűrtétek, jó természetetek van.
Először haragudtam, hogy levettétek a videót, de jobb ez így. a hozzászólás előtt ránéztem a fórumra, megírtam két rövid mondatban a véleményemet. No most meg majd gondolom jön a szapulás, úgy mint a Luluka videójának levételekor, annó. Sajnálni való az a lelki szegénység, mellyel sok ember a más piszkálásával elégíti ki sivár kis lelkét. Miután ez egy tét nélküli verseny, igazából veszítenivalótok sincs, de én is levettem volna, még akkor is, ha nagy nyereménytől estem volna el.
Persze ezzel nincs vége, mert majd jönnek az újabb szurka-piszkák, s a család fikázása. Úgy gondolom, a legjobb védekezés az, ha soha nem reagáltok - reagálunk egyetlen sértő megjegyzésre sem. Akkor majd látnivaló lesz, ki az összeférhetetlen, ki az, aki mindig azt keresi, hogyan kössön bele a másikba. Ezért kérlek Benneteket, hagyjátok szó nélkül a lelki szegények megjegyzéseit. Szerintem ez jobban fáj majd, mintha ugranátok a szavaikra.A barátságunk továbbra is megmarad, készítsetek sok videót, tegyétek fel az oldalatokra, mindig szívesen megnézzük.



Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2013. October 08. 13:20:06 #1443693

Drágaságaink
Imádunk benneteket. Legyetek mindig ilyen boldogok Mi tudjuk mennyire szeretitek egymást
Szeretettel Lulu, Bocskoros és a gazdik