‹‹‹ vissza Mazsika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Gabikaa gazdi (Mazsika), 2014. March 16. 16:02:38 #23976

A Blöki.hu az állatokról szól!!!!!

Nagyon sajnálom,hogy ismét lekerült egy videó a versenyről! Csak azt nem értem,hogy miért nem lehet tenni valamit,hogy a rosszindulatú emberek ne lehessenek fenn egy olyan oldalon,ami nem rólunk szól,hanem a Mi szeretett állatainkról!

Hozzászólások száma: 4

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2014. March 17. 10:18:48 #1471861

Tudom én nem régi regis vagyok, de Pamacs testvérkém sokat mesélt a régi szép időkről, amikor még csak az állatkák ismerték egymást a világhálón keresztül, s a kétlábúkák a háttérben maradtak. Az állatkák nyelvén szóltak a levelezések. Sok szép emléket mesélt nekem Pamacs. Nem volt beszólás, nem volt veszekedés, nem volt mások kigúnyolása. Most sem az állatkáknak szólnak ezek, hanem sajnos egyes kétlábúkák nem bírnak magukkal, nem tudnak egymás mellett elmenni. Pedig a blöki.hu nagy, a világháló még nagyobb, elférnénk egymás mellett úgy is, hogy nem találkozunk össze még véletlenül sem azzal, akivel nem akarunk.
Pamacs így mesél a régi blöki.huról: micsoda oldal volt a blöki.hu. Mennyit szórakoztunk. Alig vártuk azt, hogy bekapcsoljuk a számítógépet, s rákattintsunk a blöki.hu oldalára. Mindig várt valami vidámság. Minden nap történt valami vidám dolog. Erről mesél nekem Pamacs.
Sokszor visszaolvassuk az akkor feltett blogokat, sokszor megmutatja nekem Pamacs az akkor feltett képeket, a hozzászólásokat, s elmondja nekem azt is Pamacs, hogy ami képeket ma már gusztustalannak tartanak egyesek - pedig anno örömmel evitték - hogy azok a képek mit takarnak, milyen élmények fűznek hozzá. Változik a világ. Nem kötelező egymást szeretni, de tisztelni igen! Engem erre tanított Pamacs, aki anyám helyett apám. Őmellette nőttem fel, sokat tanultam tőle. Örülök, hogy ilyen testvérkém van! S örülök annak, hogy sok barátra találtam itt a blöki.hun belül, akiket szeretek, s egyben tisztelek!
A NÉGY TESTVÉR legkisebbje: Csibike

Írta Katimami gazdi (Emike), 2014. March 17. 06:40:42 #1471832

Szia Mazsika!
Sajnos a blöki. hu, nem mindenki számára az állatok szeretetéről szól. Tudod, van aki csak ezt hangsúlyozza, hogy félrevezessen mindenkit. Aki más állatkájára gúnyos megjegyzést tesz az nem állatbarát és nem is azért regisztrált ezen az oldalon. Addig még megengedhető, hogy olyanok is tagok lehessenek, akik még fotót sem tesznek fel saját állatairól és olyanok, akik lopott hamis képpel regisztrálnak, maradhatnak ebben a közösségben addig itt nem fog változni semmi. Számomra az is érdekes, hogy nagyon sok regisztrált állatkáról nincs feltöltve új fotó. Vajon, mért?
Nagyon szomorú, hogy vannak olyanok, akik minden alkalommal bepiszkítják ezt az oldalt és csak a gúny, önzőség és szemétkedés ami élteti őket. Az, aki megint kiszemelte azt, hogy a videó versenyen, melyik videó alatt mocskolódjon, tudjuk ki tette és kinek a szókincse. Csak nézzétek, meg hány videó van most fent, ami arról szól, amiről szólnia kellene. Hát most már csak kettő. Érdekes, hogy azokra a videókra nem tett megjegyzést, amiben nincs, lopakodás semmi köze a lopakodáshoz az tetszik az illetőnek
Én tudtam, hogy előbb utóbb megjelenik, és nem fogja bírni, mert ő nem erről híres
De úgy látszik, a Zsűri elnökének az nem szúrt szemet

Én örültem, hogy csend volt egy darabig, de sajnos ezt a csendet, nyugalmat sikerült megint felrúgni valakinek.

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2014. March 16. 18:28:45 #1471778

Sajnos a rossz indulatú emberekkel nem lehet mit csinálni. Még kitiltani se,mert úgyis vissza jön másik regisztrációval.
Azok az emberek akik itt folyamatosan a másikat piszkálják,beszólogatnak,nem az állatszeretet miatt vannak itt. Ezért nem tisztelik más állatát,mindenben hibát keresnek,mindenkin gúnyolódnak.
Őket minősíti ez a viselkedés. Nem tudom hová sorolni őket,mert embernek nem valóak,az állat meg különb náluk.

Írta dzudzu gazdi (Rozsdi), 2014. March 16. 18:04:55 #1471776

Igen!