‹‹‹ vissza Lexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta gasen gazdi (Lexi), 2013. October 03. 13:38:41 #23462

Valami készül nálunk

Valami készül nálunk. Papigazdi napok óta mindenféle fát fúr-farag-fűrészel. Máskor is csinált már ilyent, de ez más. Akkor utána mindent el kellett rakni mamigazdival szép sorba és mamigazdi mondta, hogy ettől lesz meleg majd télen. Most meg papigazdi méregeti amit levág, összeszögeli és berakja a lépcső alá. Meg még elé is rakott, csak egy kis hely maradt rajta. Amikor mamigazdi hazajött, nagyon megörült neki. Azt mondta nekem, hogy "Látod Lexi, mindjárt kész az új házad!" MIcsodaaaa???? Új ház? Nekem? Minek? Nagyon is jó nekem a régi, ahol a gazdikkal lakom. Ez nagyon kicsi, itt hárman nem fogunk elférni! Én meg még kicsi vagyok!!! Nem akarok egyedül lakni! Most ezt hogy mondjam el a gazdiknak? Ráadásul mind a ketten nagyon örülnek és hát papigazdi tényleg sokat dolgozott. Mamigazdi azt mondta papigazdinak: "Csak nehogy te is úgy járj mint a Laci a Boxival! Majd ülhetsz te is a kutyaházban és Lexi meg kívülről figyel." Nem tudom, ki az a Boxi, de okos ötlet! Ezt megvettem Azért amikor nem vették észre, egy kicsit bementem körülnézni. Hmmmmm nem is rossz! De nem költözök be! Nem és kész! Na jó, legfeljebb akkor, amikor nem látják. Úgyis elmennek dolgozni, akkor jó lesz ez a házikó.
Este vacsi után azért résen voltam. Gyorsan kifutottam pisilni és már spuri is vissza. Még az sem érdekelt, hogy Teddy hívott, mert valami fontosat akart mondani. Majd elmondja holnap. Mire mami körülnézett, már a szobában feküdtem a helyemen és úgy csináltam, mintha aludnék. Fél füllel még hallottam, amikor mami azt mondta papinak, hogy jó lesz ez a házikó, legalább lesz hol meghúznom magamat amíg ők nincsenek itthon és esik a hó meg nagyon hideg lesz. Szóval mégsem leszek kizavarva! Éljen! Így már mindjárt más! El is határoztam, hogy ezentúl nagyon jó és szófogadó leszek. Csak el ne felejtsem

Hozzászólások száma: 1

Írta GAstor gazdi (Astor), 2013. October 07. 13:20:04 #1443590

Ez NAGYON NAAAAAGY! Nekem is van egy hasonló, a Ricky menhelyének küldtem egy kis beszámolót ( folyamatosan szoktam ).Na az sikerült ilyesmire.