‹‹‹ vissza Bendzsi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Hajnika_ gazdi (Bendzsi), 2009. October 30. 16:00:57 #2968

a nehéz napok!

Emlékszem a kis Bendzsikém nagyon vidám kutya volt! addig a pillanatig amig arra lettem figyelmes egy éjjel hogy nyüszit!nem tudtam mi lehet a baj gondoltam csak rosszat álmodott!másnap egész nap csak aludt nem igazán kelt fel a megszokott helyéröl.Ez igy ment elég sokáig.Régebben amikor meglátta hogy nyulok a poráza felé már jött is és két lábra állt és már kérte szinte kitépte a kezemböl a porázt hogy vigyem már le!de ezt a csodálatos érzést azota az éjjel ota nem láthattam többéazota nem jött oda ugrálni ha eljött a sétaidö!
Levittem hát sétálni...menni is alig birt de muszály volt egy kicsit sétálni.Egyre sürübben fordultak elö azoka a nyüszitések -már nem csak éjjel amikor aludt hanem már nap közbe is!Az állapota romlott sajnos még a falnak is neki ment mert már nem látott!Enni már nem akart nem tudott nagy nehezen sikerült egy két finom falatot adni neki hogy azért mégis legyen a pocojában valami!Inni se tudott már azt meg fecskendövel probáltam adagolni neki!Istenem akkora fájdalma lehetett szegénynek láttam hogy szenved!és nagyon nagyon sajnáltam!
A mai napig nem békéltem meg vele hogy nincs velem!igy hagyott itt engem igy ment a kutymennyországba ahol gondolom hogy sok pajtást talált magának és mostmár boldog!!
nagyon szeretlek téged és hidd el mindennap eszembe vagy !szeretlek én kis egyetlenem!

Hozzászólások száma: 3

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2009. November 01. 13:00:54 #172730

Ismerős a történet. Jenyke tálkáját két másik kutyuskám etetésénél még sokszor kiteszem harmadiknak, s csak akkor döbbenek rá, hogy három helyett már csak két éhes száj van. Ez szomorú, De én tényleg hiszek a Szivárvány-híd történetében.

Írta zsazs gazdi (Pintyő), 2009. November 01. 06:10:52 #172121

Emléked a gazdi szívében örökké élni fog!
Puszika

Írta mary60gold gazdi (DODÓ), 2009. October 31. 15:44:48 #171320

Nagyon szomorú, látni a szenvedésüket. Arany kicsi kutyád már ujra egészséges és boldog csak Te hiányzol neki rettenetesen. Nyugodj békében drága barátom!! Te meg Gazdi tarts ki mert még nem láthatod viszont Őt, csk nagyon nagyon sokára.......Ne sírj mert szomorú lessz Bendzsike is.......ne sírj!