‹‹‹ vissza ZsömiMömi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HLea gazdi (ZsömiMömi), 2010. August 26. 20:20:45 #10280

Emlékek

Gazdim úgy gondolta, ír az anyukámról egy összefoglaló kis blogot. Nehogy azt higgyétek, hogy meghalt!! Csa úgy, az emlékekről
Stitch
Séták
Nagyon szeretett sétálni. Egy nap legalább ötször hatszor levittü sétáni, mivel bérházban tartottuk. Piros flexipóráza és barna bőr nyakörve volt.
Stella
Volt egy nagyon jó barátnője, Stella az ónémetjuhász. Talán Stella volt az egyetlen, aki a bizalmába férkőzhetett, hisz nem nagyon volt el más kutyákkal. Egy nap Stella meghalt, így Stith játszótárs nélkül maradt. Nagyon sajnáltuk.
Szökés
Nem egyszer megszökött ám ez a kis lókötő. Volt, hogy anya fogta a fejét, amikor hazajött és mondtatitch már megint elszökött. De soha nem volt baj. Okos kutya lévén Stitch hazatalált.Mindig. Egyszer apa a kocsmában volt a barátaival, és mivel nagyon szerették ott Csitut-azaz Stitchit- nyugodtan elvihhete. Stitch elszökött pórázzal a nyomában, bebújt egy kocsi alá és a póráz rágabalyodott a kocsi kerekére. Csitu lerágta magáról a pórázt és este nyolckor ugyaúgy, ahogy máskor is-kapargászást hallottunk az ajtón. Tudtuk,már megint hazaért.
Trükkök
Egyetlen trükk. De egy biztos.
Pitizés
5-6 hónapos lehetett, amikor befogadtuk.A Diósgyőri vár előtt kóborolva találtunk rá, és amikor hazavittük, érdekes trükköt tudott. De csak egyet. Ez volt a "Hogykellszépenkérni" Amit a mai napig is használ, ha kunyerálásról van szó. Nem tudjuk, ki tanitotta meg neki, vagy honnan tudta a dolgot, de amikor kajáról volt szó, ő rögtön jött
Itthon
Imádott itt lakni...
Jött valaki
Ha jött valaki, akkor olyan ugatásba kezdett, amibe semmilyen kutya nem tud. Olyan örömmel ugrált, olyan jó volt nézni, ahogy teljesen a mellkasomig felugrik, mert örül nekem.Mert szeret!
Láb alatt
Amikor ráléptünk a farkára vagy lábára véletlenül, rögtön odajött nyalini és szinte kérdezte, hogy "Micsináltam" Ilyenkor mindig addig simogattuk, amig megnyugodott .
Kaja és pia
Most is emlékszem, egyszer kiskanállal etettem... imádta a joghurtot és

Hozzászólások száma: 0