‹‹‹ vissza ZsömiMömi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta HLea gazdi (ZsömiMömi), 2010. July 20. 22:29:46 #9372

Bogi,Bucsi,Béla,Gonosz

Vannégy barátom! Négy teljesen normális, játékos barátom!!
Bogi:
Gyönyörű egy teremtés, de nem előzi meg az én Léná mat akii még gyönyörűbb tőle. Ez a Bogi egy keverék kutyus, berni pásztor biztos van benne, mert olyan a szőre, de a fejecskéje kiicsit hosszabb. Sajnos csak kerítéses találkozásunk volt, és csak egyegy orrszimatra és egymás utáni nyüszögésre jutotta, nagyon megkedveltük egymást .
Bucsi:
Bucsi az én legjobb lánybarátom, akivel még nem sokat találkoztam, de amikor összefutottunk mindig "játék kimerülésig" szlogenne kezdtük a napot Bucsi egy németjuhász-rottweiler keverék, nagyon aranyos a barna szemöldökével és fekete pofijával Gazdim unokatesója sogadta be az utcáról
Béla:
Béla a mindig igyekvő hős szerelmes! Amikor anya tüzelt mindig a kegyeiben járt az első naptól az utolsóig, és még most is néha jár hozzám játszani egyet, esténként meg néha rátörjük ApaGazdira az ajtót, olyan nagy hevesen harapdáljuk egymás fülét. Aranyos ez a Béla, olyan pitbull teste lenne, de sajnos nem valami erős. Hisz kóbor szegény.
Gonosz:
A kis bolognese fiú. Nem is gonosz!Pedig az a neve, nem tudom milyen ember képes ilyen nem találó nevet adni a kutyájának! Gonosszal is csak kerítéses-barátok vagyunk farokcsóválva üdvözöljük egymást és puszilkódunk összevissza, mint a jó haverok. De sajna még nem tudtam vee testközelben játszani.

Hozzászólások száma: 1

Írta Petrussskahh gazdi (Bucsii), 2010. August 16. 09:45:34 #621661

Jajj de aranyos vagy zsömikém, hogy beleirtál a blogodba!!:)