‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2010. August 25. 21:45:27 #10264

PAMACS ÉS GINA HÁROM NAPJA MONORON...II.

De mivel nem tudtam meglógni, így kényszeredetten lefeküdtem, aztán felültem, s lestem a nagy barna szemeimmel a kétlábúkáékat. Aztán hamarosan már végeztek, s én mehettem az elsőkertbe a hintómon (lásd képek között, - később lesz feltéve, mert még nem kaptuk meg - ), ahol Lady-kutya is volt.
Aztán eljött az este, besötétedett, s mindenki a ház előtti nagy teraszon foglalt helyet. Jött a grillezés. Húúú, vaúúú, micsoda illatok. Mi is kaptunk belőle. Már éjfél elmúlt, mire pihenőre tértünk. Nem kellett elaltatni bennünket. Még Gina horkolására sem ébredtem fel.
Másnap megint a medencével voltam elfogalalva, de csak az első lépcsőig jutottam. Valahogy most nem indult be az úszásra való hajlamom. Ezen a napon is sokat rohangáltam, felderítettem az egész kertet úgy elöl, mint hátul. Mindent megjelöltem, ha legközelebb megyek, nehogy eltévedjek. S persze, hogy odamentem megint a kifutóhoz a barátaimhoz. Olyan, de olyan nagyon jó volt póráz és hám nélkül lenni egész nap. Enyém volt a világ!
És.és amit be kell vallanom: megint loptam!Most egy sárga kacsát,mert úgy tetszett nekem a kacsa ott a kifutóban, hát én is akartam otthonra egyet,tehát elloptam, s eldugtam az utazótáskába. Csak itthon vették észre kétlábúkáék, mikor kipakoltak. Mondták is nekem, Pamacs múltkor zöld babát loptál, most sárga kacsát. De mikor olyan szép kalapja is van. Azóta a zöld babával és a sárga kacsával veszem körül magam alváskor.
Remélem hamarosan megint lesz élményem, amikor elvisznek az én gazdikámék


Sajnos még a képeket nem kaptuk meg, azok később kerülnek fel. Addig is a képzeleterőnek adjatok utat... Szerintem azért nemsokára fennt lesz a képek között.


Hozzászólások száma: 4

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. August 26. 19:34:40 #635861

Azért a grillezés az biztosna jó volt.hát, én is elmennék abba az udvarba, Biztosan jó illatokat hagytál hátra, az az igazság, hogy most én is egy csomo helyen hagytam illatota miudvarunkban, de ez nálam nem olyan sokszor fordul elő. Ez csak most van, ebben a három hétben. Nagyon jól tetted, hogy elhoztad a sárga kacsát, legalább megint van egy emléked Monorról. Nagyon kiváncsi vagyok a képekre. Szia.: Luluka

Írta potya gazdi (Grizelda), 2010. August 26. 18:55:19 #635758

Te kis drága laposképű Pamacsom. Azt hiszem mi nagyon egy húron pendülünk. Én a mai napig ellopkodom a gazdi plüssmackóit és a pihe-puha plüsskengurut.
Gratulálok a sárga kacsádhoz. Nagyon ügyi vagy!

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2010. August 26. 13:05:00 #635180

Jujj,milyen jó lehetett ott Nektek drága Barátom.Ezt nevezem kiruccanásnak.Te tudsz élni,Pamacskám,na és a kacsa?Visszavitted?

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. August 25. 22:53:30 #634493

Nagyon szép és emlékezetes 3 napot töltöttetek el. Gondolom most álmodban újra éled a sok szép emléket!