‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. August 07. 10:14:47 #1389

Egy egész nap gazdi munkahelyén...

Ma nagyon korán keltünk. Éreztem, valami forr a levegőben. Izgatottság árasztotta el testemet. Valahogy másképp volt ezen a reggelen, mint szokott. Gazdi a labdámért nyúlt, s eltette a táskájába. De minek? Sétánál nem szoktunk játszani, oda nem kell a labda. De akkor minek viszi el az én labdámat, amikor az az enyém! Aztán nyúlt a hámomért és a pórázomért. Én már tartottam a fejem, izgatott voltam. Gazdi hozta a táskáját is és benne az én labdám!
Amikor leértünk az utcára, s nem arra mentünk, amerre szoktunk, mégjobban felfokozódott bennem a kiváncsiság! Aztán aluljáróztunk, villamosoztunk, buszoztunk kétszer is! A járműveken mindenki elismerően nézegetett, hogy milyen szépen viselkedem, ülök gazdi lába között és kiváncsian forgatom fejecskémet, s várom a jelet, hogy mikor szállunk le. Ismerős volt az út, szinte tudtam, hogy hol szállunk le, de a jel az jel! Arra türelmesen várni kell! S végül, amikor megérkeztünk, bejött, hogy hova mentünk! Hát gazdi munkahelyére! Voltam már ott egy párszor, de nem egész napra.Sajnos a főnök nincs mindig szabadságon! Így egész napos munkahelyi tartózkodásomra sem volt eddig lehetőség. Előkerült a táskából a labda is. Minden irodába bementem, hamar a munkatársak kedvence lettem. Hoztam-vittem a labdámat! Produkáltam magam! Aztán elfáradtam, odafeküdtem gazdi lábához. Vigyáztam rá! Ő meg rám! Gondoltam, ha valaki közeledik gazdihoz, majd leugatom! Elszundikáltam!
Pszt! Pamacs alszik...
Hogy miért szeretem ennyire a kutyámat? Mert...
a kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat, vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre és nem leli örömét a bánatomban.
Jövő héten szabin leszek, sok kirándulást, strandolást tervezek Pamaccsal és Gina testvérével. Sokat futunk, labdázunk, úszunk.
Szeretek sok időt tölteni velük, kényeztetni Őket, amíg lehet. Visszakapom szeretetben, odaadásban, hűségben. Ők a legjobb barátaim!



Hozzászólások száma: 5

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. September 30. 16:16:34 #125834

Drága Gazdika ! Büszke vagyok rá, hogy a barátod lehetek , csodálatos lelki gazdagságod és emberi nagyságod méltán ad rá okot !
Köszönöm: Ketlin

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2009. August 19. 17:51:04 #76163

Egyszer vigyáztam a munkahelyemen Skippyre, a húgom törpe pincserére. Az elég zűrös munkahelyemen aznap teljes nyugalom uralkodott, Skippy folyamatosan valaki ölében volt és a munka is jobban ment.

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. August 10. 16:14:01 #64458

Hát Öcsi! Mit mondjak, én egy csöppet sem dolgoztam, de ami igaz, az igaz, a munkatársak sem! Kihasználták ezt a hajcsár nélkülinapot egy kis szórakozásra, amit én is élveztem!

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2009. August 08. 09:55:32 #62394

Te kis munka hőse?SZegény Gina nagyon megijedt,De most már jó,van ő is.Küld el a főnököt többször szabira,akkor mehetsz a gazdival dolgozni.(labdázni az irodában).

Írta czeglediferi gazdi (Tinka), 2009. August 07. 16:21:06 #61877

Ez így igaz minden szavaddal maximálisan egyetértek én is így érzek a kutyáim iránt. Hosszú boldog életet kívánok nektek!