‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2011. May 11. 13:58:42 #15438

Blöki-gazdi tali Balatonfűzfő-2011.05.06-08.I.rész

Drága Barátaim!

A múlt héten nagy előkészületek folytak nálunk, már akkor éreztük Csibike új kistestvéremmel, hogy itt megint valami készülőben van! Nap, mint nap újabb és újabb játékokat hozott haza mamikétlábúka, s hiába szerettük volna kilopni a szatyorból, mami résen volt. Mondta, nem a mienk! Hát akkor kié? Hiszen a labdákat én szeretem. A plüssállatkákat meg Csibike szereti szétszedni, kibelezni. Aztán egyesével kezdte szortírozni mami olyan fehér nagy tasakba és motyogott magában, ez Csicsikéé és Lütyőé, ez Lulukáé, ez Mazsola és Tádéé, ez Cartmané, ez Sziszié, ez Ördögé, ez Macié, ez a Roti-családé, ez Bulié és a cicáké, Mizié és a fekete cicusé, s csak sorolta és sorolta a barátainkat, s egyre több csomag lett. Ellenőrizte, hogy mindenkinek meg van-e.
Másnap csodálatos, napfényes reggelre ébredtünk, amikoris újra Blöki-gazdi találkozóra mentünk.
Én és Csibike hátul ültünk a kocsiban mamigazdikával együtt. Papigazdi vezetett. Nyomta ám a gázt jócskán, előzött sokat, hogy mennél hamarabb leérjünk Balatonfűzfőre. Izgatott voltam. Hol előre, hol oldalt, hol hátul néztem kifelé az ablakon. Csak úgy suhant a táj. Csibike mamigazdi ölébe hajtotta a fejét. Nem mozdult. Megérkezésünk előtt 5 perccel Csibike kidobta a taccsot mamigazdi ülébe, aztán pár másodperc múlva mégegyszer. Hát úgy látszik Csibike nem bírja a hosszú autóutat. Mamigazdi nadrágja egymerő hányás volt. Papigazdi megállt, hogy valamit csináljon mamigazdi a hányással, mert büdi is lett az autóban. Mamigazdi alig tudott kiszállni, de végülis mivel az ülésre volt téve egy lepedő, így az ülés nem lett olyan. A lepedő lekerült az ülésről, ki lett rázva, mamigazdi nadrágja meg lett törölve a lepedővel, aztán pár métert autóztunk még, s megérkeztünk. Csibikének nem lett volna szabad reggelit adni utazás előtt. Most már tudják ezt kétlábúkáék is.

folyt. a II. részben...

Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. May 11. 17:43:03 #934391

Sziasztok drága Barátaim Csibike és Pamacska !

Először is nagyon szépen köszönjük a sok szép ajándékot. Nagyon örülünk, igen örülünk, mert a mami és a papi is örül, hogy személyesen találkoztunk. Nagyon csodálatos napot töltöttünk el a blöki találkozón. Mi is viszontagságok közepette értünk le a helyszínre. A papi kinézte a rövid utat, de a rövid úton eltévedtünk és ebből jó hosszú út lett. De nem baj, megérte. Csibike, amikor én ilyen pici voltam én is mindig hánytam a kocsiban. A gazdik csak úgy tudtak vinni valahova, ha nem ettem és beadtak egy szem gyógyszert. De fel a fejel mert biztosan el fog múlni, mert nálam is elmúlt Kinőttem. Most már nem egy csomó ruhával és papír törölközővel felszerelkezve kell utaznunk. Pamacska valóban imád Téged. A fél szeme mindig Rajtad volt. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyi kedves gazdival és ennyi gyönyörű okos kutyussal tölthettük el a szombati napunkat és azon a csodálatos helyen, ahol a találkozó volt.
Köszönjük Évának a profi szervezést.. Millió puszi Nektek szeretettel Lulu és gazdái

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. May 11. 13:50:18 #934156