‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2011. May 11. 14:16:40 #15439

Blöki-gazdi tali Balatonfűzfő II. rész

Folyt. II. rész.

Megérkeztünk, én és Csibike rögtön ismerkedtünk személyesen barátainkkal. A kétlábúkák kézről-kézre kapkodtak bennünket. Rengeteg ajándékot kaptunk. Mi is odaadtuk az ajándékunkat. Sokat szaladgáltunk. Minden szobába benéztünk, én mindenhol belemásztam a szatyrokba, s próbáltam lopkodni játékot. A mi szobánkba is bejött Bolygó és Tádé. Tádé ellopta a Bolygótól kapott ajándékunkat. Kivitte a kertbe, s ott őrizte. De én idővel visszaloptam, s bevittem a szobánkba s bedugtam az egyik sarokba. Mindenkivel barátságot kötöttünk. Csibike is élvezte a szabadságot, a nagy szabad füves területet. Nem félt senkitől, mindenkivel megismerkedett.
Aztán megérkezett Cartman. Jajj! Úgy szégyenlem a lapos képemet. Képzeljétek el, beugattam, bemorogtam, betámadtam. Énigen én! Szegény Cartman! Miért tettem, nem tudom, nem szoktam ilyet csinálni. Talán Csibike kistestvéremre voltam féltékeny? Lehet! Mert Cartman nagy fiú ám! Nagyon, de nagyon nagy! S én azt láttam, hogy Csibike megy felé, s már szinte tartja a nózikáját! Féltékeny voltam? Vetélytársat láttam? Riválisom volt? Hiszen csak én voltam addig, míg Cartman meg nem érkezett az egyetlen fiú a kutyatársaságban. S minden csajszinak udvarolhattam addig minden vetélytárs nélkül. Hát mit mondjak pórázra is kerültünk nagyon hamar.
A két nap csupa játékkal, ismerkedéssel telt el. Még vasárnap is, amikor esett az eső. Akkor is kimentünk Csibikével, s akkorát, de akkorát hancuroztunk a nagy füves területen. Nem éreztük, hogy hideg lenne, nem éreztük, hogy esik, nem éreztük, hogy vizes a fű, csak játszottunk, s ez volt a legjobb dolog a világon, önfeledten játszani egymással.
Drága Barátaim! Köszönöm Nektek, hogy ott voltatok, játszottatok velem és Csibikével. A kétlábúkák karjai között jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen mindenkinek az ajándékokat. Most aztán lehet játszani itthon is. Megújult a játékkészlet. Legtöbb köszönet Pallás Évinek jár a szervezésért. Köszönjük Évi!
Legközelebb is megyünk!

Hozzászólások száma: 2

Írta jrt-szisz gazdi (Süti), 2011. August 15. 06:49:33 #1056985

Szuper képek! Biztos nagyon jó volt. Hát igazság szerint én is akkor vagyok nyugodt, amikor én vagyok az egyedüli férfi a csapatban Nem szeretem a rivális kanokat!! Persze vannak kivételes alkalmak...

Írta zsazs gazdi (Mizi), 2011. May 13. 13:09:39 #935787

Drága Pamacskám!
Az én anyucikám is nagyon jól érezte magát és mi is köszönjük ezt a gyönyörű hétvégét mindenkinek - legelső sorban Évinek a profi szervezést - és a rengeteg ajándékot. Mindent megkaptam és így mindenki illatával megismerkedtem.
Anyu mesélte, hogy megbarátkoztál vele is. Hiszen a múltkormorogtál rá is, emlékszel még? De mostanra már haverok lettetek. Ebből kiindulva úgy gondolom, hogy legközelebb Cartmannal is barátságosabb leszel. Biztosan így lesz....
Puszika Mindenkinek és várjuk a következő alkalmat.