‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2011. May 24. 15:17:23 #15637

Kesztölc-2011.05.21-22-képekben...

Drága Barátaim!

Kesztölc képekben. A képek címsorába tett megjegyzés egyben blog is.Vagyis végig kell néznetek!

http://www.bloki.hu/hoffmannsaci/pamacs/album/10813

De azért egy rövid élménybeszámoló jár hozzá, mielőtt elkezditek nézni a képeket...

Képzeljétek, a hét végét a Pilisben töltöttük Kesztölcön. A gazdikának van egy barátja, s ott van nyaralója.
De jól éreztük magunkat az új kistestvéremmel.
(Megérkezésünkkor Csibike pont ugyanazon a lépcsőfokon ült le, mint tavaly Gina, akiről azon a lépcsőfokon készült az utolsókép életében. Pont ugyanazon. Nincsenek véletlenek. - kétlábúka megjegyzése...)
Itt van kert, fű, rengeteg virág és persze kerítés. De így is kilógtunk a kerítés alatt Csibikével. Még jó, hogy a gazdimami szemefényei vagyunk, s mindig rajtunk tartotta mindkét szemét. Pedig elindultunk volna az erdő felé, s hoztunk volna nekik vadnyulat, de lehet, hogy őzet, az is lehet, hogy vaddisznót, vagy szarvast. A vadhús finom. Biztos örültek volna neki, ha leterítünk nekik egyet, esetleg kettőt, s hazavittük volna vacsorára. De hát visszaparancsolt, s utána elzárta a kivezető utat. De a kert elég nagy volt, lehetett benne hancúrozni, futkározni. A szomszéd kutyus irigykedett is ránk. Neki nem volt játszótársa, Ő csak kerítésen keresztül figyelt bennünket, ahogy vígan játszadozunk, élvezzük a jó időt. Teljesen kifáradtunk vasárnap estére. Csibike kistesóm hazafelé jövet a kocsiban megint kidobta a taccsot mamigazdika ölébe. Ez történt a blöki-gazdi találkozókor is, amikor Balatonfűzfőn voltunk. De akkor arra gondolt gazdimami, hogy azért, mert evett reggel Csibike. De most nem evett, mégis taccsolt, de még mekkorát. Pfúj de büdi lett a kocsiban. De most már biztosra tudjuk, hogy nem bírja a hosszabb kocsiutat. Max. háromnegyed óra, s utána már kidobja a gyomortartalmat.
Itthon nem kellett elaltatni, aznap este nem is játszottunk, aludtunk, mint a tej, s arról álmodtunk, hogy ott vagyunk a szép kertben...

Hozzászólások száma: 3

Írta wandus gazdi (Maci), 2011. May 24. 21:03:56 #948419


Írta Evamama gazdi (MAFFIA), 2011. May 24. 17:34:53 #948235

De kár, hogy nem mehettetek vadászni!

Írta Nikol-Zizu gazdi (Zizu), 2011. May 24. 13:59:57 #947964

Nagyon szép hétvégétek volt.