‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. August 28. 11:59:30 #1800

Kellemetlen helyzetbe hoztam Gazdiékat

Képzeljétek el, vacsoravendégek voltak nálunk, grilleztünk. s hogy ne lábatlankodjunk a vacsora ideje alatt, gazdiék előre megetettek bennünket, én jól bezabáltam Gina tesómmal. Megjöttek a vendégek, elkezdődött a sütögetés. Természetesen a jó illatok áramlottak, odamentünk mi is az asztalhoz, s néztük, ahogy falatoznak a frissen sült különböző húsokból, zöldségekből. Én annyira emeltem a fejecskémet, hogy rámjött a hányás és az egyik vendég széke alá kipakoltam, amit nem sokkal előtte ettem.
Mivel gazdiék épp szemben ültek az illetővel, észrevették a kupacot, de nem mertek szólni, csak összenéztek és kuncogásba fogtak. A vendédek azt hitték az Ő humorjukon nevetnek.
Gazdiék nem tudták, hogy hogyan kezeljék a dolgot, inkább tovább nem szóltak., de félő volt, hogy előbb-utóbb észreveszik, s mindenkinek elmegy az étvágya. Gina tesóm, a haspók is hiába várt egy falatkára még az asztalnál valakitől, nem kapott, ezért fogta magát, odaoldalgott az alá a bizonyos szék alá, s felette azt, amit én "odaraktam". (Szinte hallom a felhördüléseteket, Pfújj!)
De ezzel a tettel tulajdonképpen Gina lett a kis hős, megoldotta a szinte megoldhatatlant, senki nem vett észre semmit, s mindenki teli hassal állt fel a végén az asztaltól.
Azt elképzelni sem merem, hogy mi lett volna, ha észreveszik a balesetemet, s Gina segítségét.


Hozzászólások száma: 2

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2009. September 21. 13:56:27 #115551

Olvastam már akkor,amikor írtátok,a gazdianyu elmesélte gazdiapunak és csak nevettek.
Ez sem lehetett "könnyű" helyzet.

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2009. September 07. 19:29:32 #98120

Nekem is folyton elég égő húzásaim voltak. De azt hiszem a hülyeségeimért szerettek annyira nagyon .