‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. September 28. 14:39:20 #2316

BLÖKI-GAZDI TALÁLKOZÓ 2009.09.26. I. r.

Előzmény:

Mami-gazdi fent van megint a blöki.hun. Mi a fenét eszik rajta, papi-gazdi nem tudja. Rálel a szeptember 1.-én feltett Blöki-Gazdi találkozó hírektémára. Rögtön elindult a fejében a vezérhangya, kiagyalta, hogy ezt reklámozni kell. Ekkor készült az első hirdetési képem, először csak úgy poénként, aztán mikor kiderült, hogy ez tényleges találkozó-szervezés, nap, mint nap nem lehetett levakarni mamit a blöki.huról. Aztán kitalálta nekem a verdát, amivel megyek Székesfehérvárra. Ugyanakkor Gina tesómnak a hőlégballont. Azután jött az ivászatról szóló mások által készített jobbnál jobb fotók. Ide mi is beszálltunk mókázni. Mami ekkor kitalálta a dobozos üditőt Pamacslé és Ginalé felirattal, illetve a koktélos Gina képét. Ezután jött egy újabb verda nekem, amit állítólag nyertem. Nem rossz járgány. És utoljára az utolsó héten, ahogy készülődünk mi kutyusok a találkozóra.

A Blöki-gazdi találkozó gazdi agyában, ahogy az lezajlódhatott volna:

Pamacs kiválasztotta a labdáját, amit mindenképpen vinni akart. Hát persze, hogy a pöttyöset. Előző nap pénzét rárakatta a blöki-kártyájára, nehogy leterhelje a járgányát. Csak azt nem tudta, hogy melyikkel menjen a Blöki-találkozóra, a régivel, ami nem is olyan régi, vagy az újjal, ami nem is olyan új! Végülis a régebbivel indult el. Gina kora reggel már aláfűtött a hőlégballonjának. Sípszóra indultak. Pami nyomta Gina fújta a gázt. Egyszerre indultak, s versenyeztek: Gina agyában az alábbi mondat fogant meg: ...nem fogsz ki rajtam Pami, én úgyis hamarabb odaérek ezzel Székesfehérvárra a Blöki-találkozóra, mint Te azzal az új csodaszép járgányoddal! Száguldottak, repültek, de azért betartották a KRESZ-szabályokat.
Ginának odefenn nagyon fújt a szél, egy rossz irányítási manőver és elfújta másirányba a hőlégballonját. Meg volt ijedve, lenézett a földre, s látta, hogy az M7-esen egy hasonló autó, mint Pamacsé, áll a leállósávban, s ide-oda szaladgál mellette valaki.
Folytatás: 2. rész!













Hozzászólások száma: 0