‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. September 28. 14:41:23 #2317

BLÖKI-GAZDI TALÁLKOZÓ 2009.09.26. - 2. rész

Elővette a kukkerjét, s lenézett, akkor látta, hogy Pamacsnak defektje van. Szaladgál jobbra-balra, de senki sem segít neki. Gina ekkor már tudta, előnyben van, feltalálta magát, húzta a hőlégballon madzagját jobbra, húzta balra, míg végül egyenesbe hozta, s repült egyenesen Székesfehérvárra, ahol a Tópart Placc Étterem mellett landolt. Pamacs jó fél óra múlva érkezett Gina után. Nem hitt a szemének, hogy Gina már ott van, s nézi a tavon zajló evezős-versenyt és ott drukkol a kékeknek.

Tény:

Mi, mint gazdik jó korán keltünk. A kutyusokról látszott, tudják, hogy most Ők nem jönnek, s hogy most sokáig lesznek egyedül. Vágyakozó kis szemmel néztek utánunk, ahogy az ajtó felé mentünk, s azt bekzárjuk. Már régen utaztunk vonattal, így azt választottuk, hangulatosabbnak látszott a Blöki-gazdi találkozó. Jó volt hallani a vonat zakatolását, az elvonuló tájban gyönyörködtünk. Megérkeztünk Székesfehérvárra. Mivel ott még nem jártunk, azt sem tudtuk merre induljunk. Útbaigazítottak a buszvégállomáson, s így hamar odaértünk, s egy olyan csapattal jöttünk össze, amiről álmodni sem mertünk volna. Az a hangulat, az a hely! Elmondani nem lehet! Mintha már nagyon régen ismertük volna egymást. Úgymond ismeretlentől ajándékot kaptunk. S Sziszi! Hát Ő egy csodabogár! Ő volt az egyetlen kutyus, aki személyes jelenlétével képviseltette magát. Sziszi köszönjük!
Szerintünk nagyon jól sikerült, mélyebbé vált barátságok kötődtek, mely nem jöhetett volna létre a szervezők nélkül. köszönet továbbá azoknak, akik vették a fáradságot, s megtiszteltek jelenlétükkel, köszönet azoknak, akik csak lélekben lehettek velünk! Köszönet a Placc Étteremnek a finom ebédért, italért!
Személy szerint azért is örülünk, hogy részt vettünk ezen a találkozón, mert olyan emberekkel találkozhattunk, ami a mai futó világban egyre kevesebb. Úgy érezzük, hogy kutyusaink által nagy barátságok köttettek. Nagyon jó csapat verődött össze.
Folytatás: 3. rész











Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. June 23. 13:44:42 #982954

Igen !!! Ez az !!!! Ez a város az én szeretett városom. És igen, az a vidámparki tó. Azért vidámparki tó, mert valamikor a tó mellett volt a vidámpark. Örülünk, hogy a mi szeretett városunkban volt az első "Tali" és annyi igaz barátság kötődött ott. Azota már mi is nagyon sok Igaz Barátot találtunk magunknak. És mi is ott voltunk májusban a "Talin" Balatonfűzfőn" , ahol kimondhatatlanul jól éreztük magunkat.