‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. September 28. 14:45:07 #2318

BLÖKI-GAZDI TALÁLKOZÓ 2009.09.26. - 3. RÉSZ

Mielőtt elindultunk volna haza, még megnéztük a belvárost. Ott vacsoráztunk. A két kis ebadtának rántotthúst csináltattuk, s rizst vittünk nekik haza. Még langyos volt, amikor megérkeztünk. Nagy ugatás volt, nagy farkcsóválás, egyik jobban lökte a másikat, hogy hozzánk férjenek. Nem a kajáért, akkor még azt nem tudták. Értünk! Mert a mi kutyuskáink! Nagyon szeretjük Őket. Kényeztetjük is, amíg lehet! Aztán a kis csomag következett. Mindketten dugták kis fejüket, mit hoztál gazdi? Előkerült a kaja. Éhesek voltak. Bezabáltak. És.és utána.jött az ajándék póló. Mivel Gina volt ráírva: Ő kapta meg.

Akkor most következzen Gina szavai:

Hát nem feladták rám azt a nagy pólót holmi fotózás kedvéért! Alig látszottam ki belőle. Azért mert egy kicsit farsúlyos vagyok, azért nem kell nekem ekkora póló! És még különbőző pózókat kellett volna csinálnom. Persze, hogy odébbmásztam mindig, mikor kattintani akartak a fényképezőgéppel. Aztán megegyeztünk gazdival, Ő fogja hordani, amikor sétáltatni visz engem. Ugye nem baj? De a rántotthús, amit hoztak nekünk, az nagyon finom volt.

Pamacs szavaival:

Felejthetetlen lesz számomra és Gina tesóm számára ez a találkozó. Az meg, hogy lerobbantam az autópályán! Gina tesóm meg meg tudott előzni a hőlégballonjával! És, hogy jót röhögött rajtam? Ki bánja egy ilyen szép nap után. De azért este velem jött haza a verdámon, nem vállalta be a hőlégballont! De én vele hajtattam össsze, s rakattam a csomagtartómba.
Aztán én este röhögtem rajta, amikor a Gina feliratú pólót fel kellett vennie fényképezés miatt. Hogy nézett ki benne! Úristen! El sem tudom mondani. Jaj, az a farsúlyos Gina! Még most is röhögök. De nem hagyta magát fotózni, mindig odébbmászott, amikor kattintani akartak gazdiék! De azért valami készült, majd felrakjuk!

S mindez mindkét kutya blogjába kerül. Egy az élmény, egy a blog! De nagyon sokunkat érint!










Hozzászólások száma: 3

Írta HLea gazdi (Kolbásztolvaj Kitty), 2009. September 29. 18:14:33 #124830

Nagyon szépen leyrtad!Bárcsak ott lehettünk volna:(De sajnos messze volt Székesfehérvár.Remélem olyan jól sikerült,hogy legözelebb is lesz.:)Azon az én gazdim is ottlesz:)

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2009. September 29. 15:11:23 #124561

Hihetetlen buli volt.Mintha ezer éve ismertük volna egymást! Ez valami megfizethetetlen dolog volt!! Imádom azt a napot!!! Remélem minnél előbb megismételjük majd!!!! Köszönöm azoknak akik eljötek!!!!

Írta Ágijjjé gazdi (Sába), 2009. September 28. 12:52:23 #123332

Többek között az Én gazdijaimat is, akik hasonlóképp nagy széles vigyorral az arcukon érkeztek haza!
Nagyon jó más szájából is hallani, hogy jó buli volt, tele kedves emberrel. Anya szerint olyan volt, mint egy osztálytalálkozó. Ahol mindenki mindenkit ismer, szinte mindent tud a másikról.És csupa móka kacagás volt az egész!
Én is köszönöm Nektek!