‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2015. March 12. 09:18:30 #24635

HOZZÁNK TEGNAP MÁR MEGJÖTT A NYUSZI...

...
Hozzánk tegnap már megjött a nyuszi

Ugye kíváncsiak vagytok, hogy hogy lehet ez? Hiszen még csak március 12.-e van, s a nyuszi csak április 5.-én kellene, hogy jöjjön. Hát idén sok a dolga. Sokfelé kell mennie, sok kívánságot kell teljesítenie, hát ezért jó előre elkezdte az ajándékosztást. Hát persze, hogy azokat is, amiket a jó kiskutyák kértek a nyuszitól , de ez nem az volt , ezt nem kértük, hanem teles-teli nagy szeretettel kaptuk , csak úgy , mert szeretnek bennünket, s mi is nagyon szeretjük a nyuszit . Hogy nagy körítést írok? S a lényegre vagytok kíváncsiak?! Ismerhettek én mindig sokat dumálok, vagyis akarom mondani ugatok.

Képzeljétek el! Tegnap kétlábúkánk nagyon későn jött haza, de a postaládát bizony nem felejtette el kinyitni. Dehogynem! Elfelejtette volna, de mi már a kapuban vártuk Csibike testvérkémmel, s mi mondtuk (ugattuk), hogy ott! ott! ott a postaládában van valami. Hiszen mi láttuk, hogy a zöldruhás bedobott valamit. Nagy fehér valamit. De az a fehér valaminek az alakja nem olyan volt, mint a csekkes-borítéknak. Ugattuk, hogy nézze meg a postaládát. Hiszen csak Ő tudja megnézni, neki van hozzá kulcsa. S tényleg ott volt benne az a szép nagy boríték, olyan párnás boríték, amit a zöldruhás dobott be, s tele volt matricázva nyuszival. Elöl is volt matrica, hátul meg még több matrica. Azta! Már vettük is volna ki kétlábúka kezéből, s szaladtunk volna be a házba, hogy kibontsuk, de eszünkbe jutott, hogy mi nem tudjuk kibontani, ehhez bizony gazdika kell. Hát hagytuk, hadd cipelje Ő a borítékot.
Jól van na, nem húzom tovább! Elárulom nektek, hogy Bolygó kisbarátnőnk küldte nekünk a borítékot, s benne sok-sok ajándékot. Gyönyörű tojásruhákat kaptunk, melyet Bolygó kisbarátnőnk megbízásából kétlábúkája készített nekünk. Mennyi, de mennyi láncszemet, hurkolást kellett horgolnia Bolygó-maminak, hogy ezt mind megkaphassuk. Nagyon nagy volt az öröm. A sok színes kis ruhácskához kétlábúkánk ma megy tojásokat venni, hogy a ruhácskák szépen díszítsék, s hozzák a húsvéti hangulatot, ahol az ajándék révén Bolygó kisbarátnőm és kedves családja, Katica és Feri bá is részesévé válik az ünnepi hangulatnak nálunk.

Nagyon szépen köszönjük az ajándékot. s benne az önzetlen szeretetet.

Hozzászólások száma: 1

Írta Evamama2 gazdi (Zoe), 2015. March 12. 18:43:19 #1625963

Drága Pamacs!
Tavaly mi is kaptunk Bolygó mamájától gyönyörű tojás ruhácskákat. A mami a dekorációs boltban vett "mű" tojást, úgy gondolta, attól biztosan nem lesz koszos a horgolás. Gyönyörűek voltak, eltettük és az idén ismét díszíteni fogják az otthonunkat.
Nagyon szépek, amit kaptatok, vigyázzatok rá kedveseim!