‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. October 12. 15:19:02 #2552

SZOKATLAN MEGINT A LÉGKÖR! - I. rész

Olyan klassz. Gazdi ma annyiszor elvisz sétálni. Szokatlan! Vajon miért? Persze ilyenkor mindig produkálok neki, Ő meg örül. Nem győz hajlongni a kis zacskóival, s szedegeti utánam össze a kupacokat. Aztán megfuttatom. Egész utcasarkokat. Én pórázon, Ő utánam. Kiabál! Pami állj meg az istenért, nem bírom. De én csak rohanok! Persze, ha akarna vissza tudna tartani, hiszen pórázon vagyok, de Ő is élvezi! Aztán amikor hazaértünk kapok kaját, amit nem szoktam napközben, meg vizet is tukmál belém. Aztán fogja Gina tesómat, felkantározza, pórázra rakja, s rámzárják az ajtót. Mit rohangál velünk ennyit a gazdi? Aztán jó fél óra múlva nyílik az ajtó, Gina meg sehol! Értetlenül bámulok!
És mit csinál már megint? Nyúl a hámomért, s a pórázomért! Na, de gazdi? Hát ennyit azért én sem tudok produkálni. Értsd meg, most már tényleg nem kell! De ő csak visz kifefelé a lakásból, s kiadja a parancsszót, gyere! Én meg ha kell, ha nem kell, megyek!
Elindultunk megint az utcán. De valami nagyon gyanús! Csak nem?!? De! Emlékszem már milyen utca ez! Ez az az utca, ahol a vége felé négy lábbal szántom az aszfaltot felfelé, úgy, de úgy kaparok, hörgök a hámtól, lapítva kúsznék már előre, annyira húzok. S úgy húznék el onnan, ahogy csak bírnék, de nem bírok, mert pórázon vagyok!
Folyt. II. rész

Hozzászólások száma: 0