‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. October 12. 15:20:03 #2553

SZOKATLAN MEGINT A LÉGKÖR! - II. rész

Megérkezünk a kutyakozmetikába! Jajj istenem! Elkapnak. Bevisznek a hátsó részbe! Gina már ott van az egyik asztalon! Szia Ginikém! Hát ez volt az a nagy odaadás a gazdi részéről, hogy ennyit vitt minket! Most már tudom Ginikém! De hogy nézel Te ki! Csurom vizes vagy, félig meg már száraz! Itt-ott bundádba nyírva!
Jajj! Elkaptak engem is! Megy a víz, a tusoló, a sampon! Spriccelnek mindenfélével! Na végre! Kivesznek, megtörölnek egy kicsit, én túrom bele magam a törölközőbe, de elveszik alólam. Aztán jön a szárító. Micsoda hang füleimnek! Aztán jön a csattogós olló! A nyírógép, amivel az orrocskámat bizergálják. Aztán úgymond manikűr, pedikür, valkür! Minden mi szem-szájnak ingere. Csak nekem nem!
Aztán mire észbekapok, Gina már készen van, s látom kaján szemeit, ahogy röhög rajtam!
De én is elkészültem, s akkor már jól is érzeztem magam , mert megújultam. Nézem magam az előttem lévő tükörben, s igen szép fiatalkutya lettem. Tiszta vagyok, és nagyon jó illatos.
Visszatették rám a hámomat, a pórázomat, s arra gondolok, hogy most már igazán jókor, mert bizony nagyon be voltam sza.va, most már érzem, hogy kellene is! De nem visznek sehova, kibiztosítanak Gina mellé. Lefeküdtünk egymás mellé, s vártunk. Láttuk a következő áldozat előkészítését. Röhögtünk rajta Ginával! Az a kis szőrmók még nagyobb patáliát csinált, mint mi!
Egyszer csak nyílt az ajtó, s megjöttek gazdiék. Örömmel furakodtunk Ginával kifelé, s versenyeztünk az első helyezésért. Én mami-gazdihoz, Gina papi-gazdihoz rohant először, aztán cseréltünk. Boldogan mentünk haza, én útközben kétszer elintéztem még a dolgomat. Hogy fért ennyi belém nem tudom, de sikerült kiadnom!


Hozzászólások száma: 3

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. November 11. 16:56:57 #185830

Nincs semmi baj Ferikém! Én fiú vagyok! A tesóm Gina a lány!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. November 11. 14:36:36 #185590

Ez felér egy horrorral!Szörnyú!ÁÁÁÁ nem hiszem el,ezek a 2 lábúak mit megnem engednek maguknak De egy fiatal bigelettél és ez a lényeg

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2009. October 12. 13:53:37 #142392

Ügyes vagy Pami,ugye nem is volt olyan szőrnyű?Ne ijesztgess!!!Ugye nem?Most a csajok csak úgy nézegetnek és szamuklálnak Téged?
Biztos nagyon jó lett a frizurád!