‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. November 15. 15:14:14 #3270

Margit-szigeti kirándulás...II. rész

I. rész folytatása:
Bűntudatosan néztem gazdira, amikor rámparancsolva kikergetett onnan. Megfogni a bundácskámat úgy látszik nem merte. De Gazdi! Hiszen olyan jó illatokkal itattam át bundácskámat, miért baj ez? - néztem rá bűnbánóan. És különben is ezzel csak a férfi illatomat álcázom. De nem igazán értette meg a cselekedetemet, hiába néztem rá olyan szép szemekkel.
Hát erről röviden ennyit.
Mentünk tovább, játszttunk, fényképezkedtünk, s közben én bűzölögtem. Gondolták, hátha kiszellőzöm addig, míg hazafelé nem kell indulnunk.Hamar eltelt a délelőtt. Elindultunk hazafelé. Mondanom sem kell, a buszon volt helyünk. Én csináltam! Hát gazdi, ezért haragudtál rám? Most bezzeg feszítessz az ülésen, míg mások összepréselődve a busz első részébe húzódtak, hátul csak mi voltunk négyen. Gazdiék, én és Gina tesóm. Körülöttünk meg senki! Miért? Nem értem! Hazaértünk szerencsésen. Rögtön megfürdettek, besamponoztak, tusoltak, szárítottak. Csak utána kaptam kaját. Most alszom, mert elfáradtam! Hát így telt a mai kirándulásom!

Hozzászólások száma: 3

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. April 25. 11:00:25 #913922

Pamacskám!

Nekem is a kedvencem a lótrágya! És képzeld! Múlt héten elmentünk sétálni,és egy legelőn kötöttünk ki,ahol birkák szoktak legelészni!
Az volt ám az igazi kánaán! Az illatomat nem részletezem,bár nekem tetszett!
De anya azt mondta,h többet nem megyünk oda. Te érted,hogy miért?

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. November 20. 06:32:20 #195885

Ödög! Tényleg ott volt még a macska? Jujjjj! Vaúúú! Bepattant az új ötletem! Holnap jkivitetem magam megint a Margitszigetre! Hátha.....!!!!!!!!!!! Szerinted? Ott lesz még?

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. November 16. 12:24:01 #191645

Édes, édes kicsi Pamikám !
Hát a gazdi már nem értékeli a firfiúi "szagokat" sem? Döbbenet! Hogy mik vannak? Ezt én sem értettem soha, hogy ami nekem a" legkellemesebb álca illat " volt, az a gazdiéknak elviselhetetlen bűz. Én is szerettem olyan jó mélyen beleszagolni ezekbe a dolgokba a gazdikám legnagyobb bosszúságára!
De látod, legalább kényelmesen utaztatok ! Ennyi haszon volt belőle.Aztán jöhetett a pancsi, pedig milyen jó lett volna bebújni az ágyikóba azzal a finom illattal ugye?Oda a gazdik mellé, azt hiszem tudták volna értékelni a ragaszkodásodat ugye? Édes Pamikám ! Hát látod, Ízlések és pofonok különbözők !
Puszi a kis hasidra !! Én veled értek egyet !!! Én is ezt a szgot szerettem !