‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2009. December 05. 16:07:17 #3671

Ez mind Mikuláskor történt...

Jajj! Mit csináltam, miért tettem????!!!
Megmagyarázhatatlan számomra, de olyat tettem, amit soha nem csináltam még. Loptam.
Bűnbánat ide, vagy oda, megtörtént.
Az úgy volt, hogy gazdikámék vacsorára készültek. Mi is ugyanazt kaptuk - rántotthúst - Gina tesómmal még előtte, hogy a meghitt vacsorát ne zavarjuk. Azt nagyon szeretjük. Finom volt, elég is volt. De az az illat, ami még a gőzölgő húsból áradt! Leírhatatlan illat, ami vágyat keltett bennem, megindította újra a gyomornedveimet.
Gazdikáék megtálaltak, szép gyertya is égett az asztalon. Minden oda volt készítve, tányér evőeszköz szalvéta, pohár és az ünnephez híven egy üveg vörösbor. No meg a rántotthús és köret, savanyúság. Gyönyörű volt a gyertyafényes asztal.
Gazdikáék úgy gondolták, jöhet a Mikulás! Csak pár pillanatra hagyták felügyelet nélkül az asztalt, én hopp, ott-termettem a széken, s lekaptam a legnagyobb szelet rántotthúst, s úgy tömtem magamba, mintha soha nem ettem volna, majd megfulladtam azért, hogy nehogy észrevegyék. De észrevették. Gina csak lentről leste, hogy mit csinálok! Most nem ugrott oda összeveszni rajta. Úgy látszik, tényleg Neki elég volt, amit kapott.
Végülis, nem fulladtam meg, de a frászt hoztam a gazdiékra azzal, ahogy fuldokoltam. Nem szídtak meg, nem bántottak, pedig kiérdemeltem volna a telhetetlenségem miatt.
Igérem, többet, soha többet ilyet nem teszek. Rossz érzés fuldokolni.
........, hát még a gazdinak végignézni a fuldoklást teljesen lemerevedve a döbbenettől, féltéstől, kétségbeeséstől.... Nem tudtam megszídni, bántani, kiabálni Vele. De meglepődtem, mert ez a cselekedet nem Pamacsot jellemzi. Gináról jobban el tudom képzelni, de Ő meg nem tud felugrani a műtétje óta az asztal mellett lévő székre, sőt sehova, Őt fel kell helyezni, le kell venni.
Azért mindkettő megkapta a mikulási ajándékát!

Hozzászólások száma: 4

Írta mary60gold gazdi (DODÓ), 2009. December 08. 17:28:47 #219391

Ugye drága Pamacskám, ha a Gazdika nem főzne ilyen nagyon, nagyonfinoman akkor nem nyultál volna hozzá!!!

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. December 08. 15:42:13 #219112

Drága kicsi Pamikám ! Hát látod, így jár aki másnak jót akar! Mert az csak természetes, hogy Te a Gazdinak akartál jót azzal, hogy nehogy elrontsa a gyomrát , a hatalmas szelet rántotthússal. Inkább magadra vállaltad, hogy rosszullegyél, mintsem őket kelljen ápolni. De látod, nem mindenkinek jött le, a Te jószándékod és őszinte szereteted! Még a drága Gazdinak sem. Az jó , hogy nem kaptál büntit, mert jutalmat érdemeltél, mint ahogy meg is kaptad a Télapótól
Rám mindig számíthatsz, ha meg kell magyarázni a bizonyítványodat, csak időben szóljál!

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2009. December 06. 04:10:05 #216317

Jajj Pamacs!Látod,látod,így jár az,aki telhetetlen.Vajon megtanultad egy életre,hogy ne lopkodj?Jó hogy nem fulladtál meg.... lehet,hogy Gina meg akart menteni,de nem tudott felugrani hozzád?
Azért szép a Mikulástól,hogy végül elhozta neked is az ajándékot!
Remélem,hogy egy szép nagy virgácsot is kaptál? Jó,csak vicceltem,nem vagy Te olyan rossz,hogy virgácsot kapjál!

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. December 05. 23:43:31 #216285

Pamacskám-Pamacskám! Nem szabd ilyen bélpoklosnak lenni!
A Gazdidék szívesen adnak neked ha kérsz, és nem kell gyorsan felfalni, hogy fuldokoljál tőle!