‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2010. April 05. 10:25:24 #6975

Húsvéti meglepi barátaimnak - videó...

http://www.youtube.com/watch?v=BuqGSFrXfsc

Hozzászólások száma: 5

Írta Ágijjjé gazdi (Sába), 2010. April 08. 16:05:20 #437055

Drága Pamacs, Jenny és Gina!
Ez a videó álomszép! Nagyon köszönjük, hogy résztvehettünk benne!
Nem kis munka lehetett ezt elkészíteni! Köszönjük a fáradozásaitokat!
Sábapuszi és Turbó úrfi pacsi

Írta IllésAnita gazdi (Döncike), 2010. April 06. 08:21:02 #433082

Drága Pamacs, Jenny, Gina!!!!

Nagyon csodás volt a húsvéti köszöntőtök!!!!!!!!!!!! Igazán kedves ajándék!!!!!!!! A fotónak is nagyon örültem, köszönöm Nektek!!!!! Kellemes hetet kívánok Nektek, nézzetek be hozzám van még sonka, kocsonya, falatozzunk Puszi Nektek!!!!!

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2010. April 05. 14:10:11 #432018

Már itt is vagyunk , nagyon rohantunk a kicsi Jennykével , hogy megnézhessük mi is a felhők széléről a kedves meglepi ajándékot.
- Gyere Jennykém ! - Innen jobban látsz, állj elém és figyeljünk nagyon!
- Hahóóóó! Édes Gazdikáim ! Itt vagyok a SÁBA BUCI VAL idejöttünk a felhő szélén kapaszkodunk és várjuk a videó indulását. -Édes drága Gazdikáim!
- Nagyon , de nagyon köszönöm és én nagyon szeretlek Benneteket azért, hogy soha nem hagytok ki engem sem egyetlen vidám és komoly dologból sem. Nekem is olyan mintha ott élnék még Veletek, mert mindig mindhármunkat említessz és még a tányérkám is ott van a másik kettő mellet.
- Ugye, ......ugye ........halljátok amit mondok? -Nagyon szeretlek Bennetekeeeeeeeeet !! BUCIKA fogja a kis farkincámat, hogy le ne essek, mert annyira kihajoltam, hogy minél közelebb lehhesek és halljátok amit kiabálok
Köszönjük szépen csodás meglepetés volt mindenkinek, már itt áll az összes kis égi Barát akit érint, s akit nem.Mindenki boldog együtt örül velünk, mert megint gondoltatok ránk is!
-Szia drága Gazdimami és és Gazdipapi mindig Veletek vagyok, soha ne m felejtelek el Benneteket !!!

Köszönjük Nektek, hogy mi is ünnepelhettünk veletek, mi, a két igaz égi barát Jennyke és SÁBA BUCI

- Jaj BUCIKA , majdnem lecsúsztam, jól fogod a farkincámat? - De kár hogy vége, ugye? -ugye megnézzük még sokszor, .....ugye, ugye BUCIKÁM.
-Persze Jennykém, holnap újra eljövünk, de most már gyertek kérlek , induljunk vissza, mert messze van a BIRODALOM.

Írta ketlin gazdi (Lütyő a CSIBÉSZ CICA), 2010. April 05. 13:53:52 #431997

Drága kicsi Barátaim !
Szóhoz sem tudok jutni ! Én már olyan türelmetlen volta, 3 napja állandóan ide rohangáltam, mert nagyon, de nagyon kíváncsi voltam mi lesz ez a meglepetés? Hát nem is találok szavakat. De a Gazdikám sem, mert ezt a zenét különösen imádja, és a gyönyörű meglepetést és kis barátokat figyelve, csak úgy tolultak az emlékek! Szaladok és szólok a tesokának, meg a Papinak meg felnyávogok a drága SÁBA BUCINAK , hogy gyorsan szóljön minden kedves barátjának ott fönn a SZIVÁRVÁNY BIRODALOMBAN is, mert csodás élményben lesz részük! Nagyon szépen köszönöm nektek Pamacs, Gina, és Jennyke! De azért súgjátok meg a köszönetemet a nagyon ügyes Gazdikáknak is jó?

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2010. April 05. 10:41:11 #431450

Drága Pamacs,ez nagyon szép,nagyon gratulálok a Gazdikádnak,nagyon sok munka van benne és köszönöm szépen,hogy rajata lehettem a videón, a jó barátokkal együtt